Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Wilki Wilcza Ajax U19
#ROADTOGLORY Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 17.5
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Giansoldati verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati verovert de bal door een tackle van achteren. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. Sekwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Ajax U19 1:0

16e minuut.
Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. Kulczycki probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Capuzza zal de hoekschop nemen. Giansoldati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Ajax U19 2:0

17e minuut.
Boruciński geeft een hoge lob. Inworp. Pilich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lange met een harde bal richting middenveld. Smaczny controleert de bal met de borst. Medak probeert naar een medespeler te passen. Giansoldati controleert de bal met de borst. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Kulczycki geeft de bal voor. Inworp. Foriers met de inworp. Capuzza rent richting de bal. Capuzza geeft een lange en hoge pass. Sekwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Olechowski heeft problemen om de bal te vangen. Capuzza rent richting de bal. Capuzza geeft de bal voor. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Ajax U19 3:0

36e minuut.
Medak is nu in balbezit. Walaszek begaat een overtreding. Medak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capuzza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giansoldati springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus passt de bal in één keer door. Giansoldati is nu in balbezit. Medak bereikt de bal nog maar net als eerste. Medak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Ajax U19 4:0

44e minuut.
Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Górzyński onderschept slim de pass. Medak onderschept slim de pass. Medak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Ajax U19 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wilki Wilcza 31%, Ajax U19 69%.
K.S. Wilki Wilcza - Ajax U19 5:0

50e minuut.
Gligorić controleert de bal met de borst. Gligorić geeft de bal voor. Smaczny heeft problemen om de bal te vangen. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Wnęczak is nu in balbezit. Kłus verovert de bal door een tackle van achteren. Kłus probeert naar een medespeler te passen. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Ajax U19 6:0

61e minuut.
Gligorić rent richting de bal. Gligorić met een sublieme pass. Giansoldati rent richting de bal. Klungelig pakt Giansoldati de bal. Giansoldati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gligorić speelt de bal door. Medak bereikt de bal nog maar net als eerste. Medak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giansoldati de bal. Giansoldati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Riesner is nu in balbezit. Riesner passt de bal in één keer door. Gligorić speelt de bal door. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Medak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medak passt de bal in één keer door. Górzyński rent richting de bal. Giansoldati onderschept slim de pass. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Kulczycki trapt de bal weg. Boruciński kopt de bal weg. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Walaszek kopt de bal weg. Medak heeft problemen om de bal te vangen. Medak speelt de bal door. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sekwa trapt de bal weg van het doel. Inworp. Gligorić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boruciński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dubuś met de inworp. Kłus is nu in balbezit. Kłus met een sublieme pass. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dubuś is nu in balbezit. Boruciński onderschept slim de pass. Boruciński geeft de bal voor. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Ajax U19 7:0

79e minuut.
Kłus verovert de bal door een tackle van achteren. Kłus geeft een lange en hoge pass. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Sekwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sekwa trapt de bal weg van het doel. Capuzza is nu in balbezit. Capuzza met een sublieme pass. Giansoldati heeft problemen om de bal te vangen. Giansoldati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Ajax U19 8:0

81e minuut.
Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati verovert de bal door een tackle van achteren. Riesner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Riesner krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Olechowski kopt de bal weg. Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kłus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capuzza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wilki Wilcza 17%, Ajax U19 83%.
K.S. Wilki Wilcza - Ajax U19 8:0