Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedziowa Armia K.S. Wilki Wilcza
433 Tactiek #ROADTOGLORY
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 36.5
goed Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Gero speelt de bal door. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei passt de bal met de wreef. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Bocheński kopt de bal weg. Giansoldati rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pełkowski ... Strafschop! Giansoldati raakt geblesseerd tijdens het duel. Giansoldati legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 0:1

8e minuut.
Gero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gero geeft een lange en hoge pass. Giansoldati krijgt zijn hoofd ertegen. Jastrzębiec probeert wanhopig de bal te grijpen. Pełkowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 0:2

11e minuut.
Fiore speelt de bal door. Bosinceanu is nu in balbezit. Gero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gero krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pełkowski geeft een hoge lob. Sarkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sarkkinen de bal. Sarkkinen draait met de bal, schiet en ... Żulewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 1:2

21e minuut.
Bohuslav probeert naar een medespeler te passen. Giansoldati is nu in balbezit. Vrabl rent richting de bal. Giansoldati onderschept slim de pass. Giansoldati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jastrzębiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bocheński verovert de bal door een tackle van achteren. Bocheński met een sublieme pass. Bohuslav met een sublieme pass. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Jastrzębiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełkowski geeft een lange en hoge pass. Vrabl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 1:3

33e minuut.
Inworp. Boruciński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bohuslav geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Giansoldati de bal. Giansoldati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 1:4

39e minuut.
Mezei passt de bal in één keer door. Boruciński rent richting de bal. Pohotový met een sublieme pass. Sarkkinen rent richting de bal. Sarkkinen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bocheński is nu in balbezit. Mezei speelt de bal door. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziowa Armia 55%, K.S. Wilki Wilcza 45%.
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 1:5

52e minuut.
Coudert rent richting de bal. Coudert geeft een lange en hoge pass. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 1:6

57e minuut.
Daar is Bohuslav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocheński kopt de bal weg. Gero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 1:7

62e minuut.
Tomalak kopt de bal weg. Bocheński rent richting de bal. Bocheński speelt de bal door. Giansoldati kan de bal niet met de borst controleren. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Jastrzębiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 1:8

64e minuut.
Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav geeft een lange en hoge pass. Masters is nu in balbezit. Giansoldati onderschept slim de pass. Giansoldati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 1:9

70e minuut.
Bohuslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohuslav passt de bal met de wreef. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Jastrzębiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 1:10

72e minuut.
Mezei haalt uit met een fantastische trap. Bohuslav geeft een lange en hoge pass. Masters rent richting de bal. Giansoldati onderschept slim de pass. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 1:11

74e minuut.
Tomalak is nu in balbezit. Pohotový rent richting de bal. Boruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Kłus speelt de bal door. Giansoldati is nu in balbezit. Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocheński haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziowa Armia 73%, K.S. Wilki Wilcza 27%.
Miedziowa Armia - K.S. Wilki Wilcza 1:12