Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amika Heartland Dragons
grom Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 20.3
zeer goed Schieten waardeloos
goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Lizik passt de bal in één keer door. Deląg rent richting de bal. Mainardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mainardi krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Skorupa rent richting de bal. Stolárik onderschept slim de pass. Stolárik speelt de bal door. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ... Jurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Parkitny kopt de bal weg. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei passt de bal zonder na te denken. Stolárik is nu in balbezit. Stolárik geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş geeft de bal voor. Skorupa heeft problemen om de bal te vangen. Crişan rent richting de bal. Crişan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Macavei passt de bal zonder na te denken. Crişan speelt de bal door. Rudawski is nu in balbezit. Santiesteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santiesteban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mainardi probeert naar een medespeler te passen. Stolárik rent richting de bal. Stolárik passt de bal met de wreef. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Macavei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vega komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Adiloğlu geeft een hoge lob. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Heartland Dragons 1:0

32e minuut.
Rudawski heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Crişan rent richting de bal. Crişan schiet op doel. Jurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Heartland Dragons 2:0

42e minuut.
Vega is nu in balbezit. Zachwyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega onderschept slim de pass. Santiesteban heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Adiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Adiloğlu geeft een lange en hoge pass. Peneş rent richting de bal. Peneş geeft een lange en hoge pass. Crişan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Stolárik kopt de bal weg. Parkitny rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amika 34%, Heartland Dragons 66%.
Amika - Heartland Dragons 2:0

47e minuut.
Crişan geeft de bal voor. Klungelig pakt Santiesteban de bal. Parkitny rent richting de bal. Santiesteban onderschept slim de pass. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap. Jurkiewicz bokst de bal weg.

49e minuut.
Galassi Amaral passt de bal in één keer door. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... Jurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. Peneş met een sublieme pass. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban schiet op doel. Jurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Deląg geeft de bal voor. Rudawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mainardi verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan rent richting de bal. Crişan speelt de bal door. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Santiesteban passt de bal met de wreef. Crişan rent richting de bal. Crişan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Santiesteban de bal. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lizik rent richting de bal. Lizik passt de bal met de wreef. Stolárik geeft een hoge lob. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Parkitny geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mainardi met de inworp. Stolárik geeft een lange en hoge pass. Santiesteban krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vega rent richting de bal. Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal in één keer door. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Heartland Dragons 3:0

74e minuut.
Faryński heeft problemen om de bal te vangen. Crişan met een sublieme pass. Klungelig pakt Santiesteban de bal. Santiesteban schiet op doel. Faryński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zachwyc rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan passt de bal in één keer door. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Skorupa heeft problemen om de bal te vangen. Crişan is nu in balbezit. Crişan geeft een hoge lob. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban schiet op doel. Jurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Parkitny de bal. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan passt de bal zonder na te denken. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Heartland Dragons 4:0

85e minuut.
Peneş heeft problemen om de bal te vangen. Peneş geeft de bal voor. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Heartland Dragons 5:0

86e minuut.
Stolárik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deląg. Stolárik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mainardi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban schiet op doel. Jurkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Heartland Dragons 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amika 17%, Heartland Dragons 83%.
Amika - Heartland Dragons 6:0