Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coco Jumbo FC KSG Gornik Zabrye
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen tragic


10e minuut.
Fierka geeft een hoge lob. Skrocki is nu in balbezit. Bursiak onderschept slim de pass. Bursiak schiet op doel. Grabas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - KSG Gornik Zabrye 1:0

11e minuut.
Mielony passt de bal zonder na te denken. Szef is nu in balbezit. Szef passt de bal zonder na te denken. Słodyczka is nu in balbezit. Słodyczka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mielony geeft de bal voor. Fierka kopt de bal weg. Pielecha kan de bal niet met de borst controleren. Wars is nu in balbezit. Wars draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Niefart geeft een lange en hoge pass. Gardas kopt de bal weg. Klungelig pakt Onyszko de bal. Fierka rent richting de bal. Fierka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pajestka rent richting de bal. Mielony rent richting de bal. Mielony passt de bal zonder na te denken. Wars is nu in balbezit. Wars haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sobociński met een harde bal richting middenveld. Niefart kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gardas de bal onder controle te krijgen. Bursiak rent richting de bal. Bursiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kokoszka is nu in balbezit. Mielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka maakt een afschuwelijke overtreding. Kokoszka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jumbo FC 51%, KSG Gornik Zabrye 49%.
Coco Jumbo FC - KSG Gornik Zabrye 1:0

48e minuut.
Szef rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fierka neemt de hoekschop. Szumilas rent richting de bal. Szumilas passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Pitek rent richting de bal. Mielony begaat een overtreding. Pitek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pitek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bursiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielony onderschept slim de pass. Mielony passt de bal zonder na te denken. Wars rent richting de bal. Wars schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jumbo FC 41%, KSG Gornik Zabrye 59%.
Coco Jumbo FC - KSG Gornik Zabrye 1:0