Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coco Jumbo FC Amika
Normal Tactiek grom
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 43.6
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Napierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Napierała geeft een hoge lob. Crişan geeft een hoge lob. Santiesteban maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Stolárik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiloğlu passt de bal met de wreef. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ... Sobociński bokst de bal weg.

7e minuut.
Niefart rent richting de bal. Lizik onderschept slim de pass. Lizik passt de bal met de wreef. Peneş is nu in balbezit. Peneş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kokoszka is nu in balbezit. Crişan onderschept slim de pass. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Amika 0:1

12e minuut.
Kokoszka passt de bal in één keer door. Peneş rent richting de bal. Peneş met een sublieme pass. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap. Sobociński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lizik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizik passt de bal met de wreef. Peneş speelt de bal door. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap. Sobociński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Adiloğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Napierała de bal onder controle te krijgen. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Sobociński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Amika 0:2

23e minuut.
Stolárik is nu in balbezit. Stolárik met een sublieme pass. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Amika 0:3

25e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan passt de bal in één keer door. Daar is Santiesteban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Amika 0:4

28e minuut.
Peneş met een sublieme pass. Santiesteban is nu in balbezit. Crişan rent richting de bal. Crişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Amika 0:5

29e minuut.
Vega speelt de bal door. Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik geeft de bal voor. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Amika 0:6

37e minuut.
Stolárik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Santiesteban de bal onder controle te krijgen. Crişan is nu in balbezit. Crişan draait met de bal, schiet en ... Sobociński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Amika 0:7

38e minuut.
Kokoszka is nu in balbezit. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jumbo FC 75%, Amika 25%.
Coco Jumbo FC - Amika 0:7

50e minuut.
Santiesteban rent richting de bal. Peneş rent richting de bal. Peneş geeft de bal voor. Adiloğlu rent richting de bal. Adiloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lizik kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurowski de bal. Crişan is nu in balbezit. Adiloğlu rent richting de bal. Adiloğlu passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Amika 0:8

67e minuut.
Mainardi is nu in balbezit. Niefart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mainardi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lizik met een snel genomen vrije trap. Santiesteban springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Sobociński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sobociński probeert naar een medespeler te passen. Galassi Amaral kopt de bal weg. Adiloğlu met een sublieme pass. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pielecha heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Amika 0:9

74e minuut.
Vega rent richting de bal. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş geeft een lange en hoge pass. Crişan rent richting de bal. Crişan schiet op doel. Sobociński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Amika 0:10

80e minuut.
Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... Sobociński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Amika 0:11

85e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiloğlu is nu in balbezit. Adiloğlu passt de bal in één keer door. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Stolárik probeert naar een medespeler te passen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan passt de bal met de wreef. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Herczyk kopt de bal weg. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş geeft een hoge lob. Stolárik is nu in balbezit. Stolárik geeft de bal voor. Sobociński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Amika 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jumbo FC 73%, Amika 27%.
Coco Jumbo FC - Amika 0:12