Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcPizza Ajax U19
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak onderschept slim de pass. Wnęczak passt de bal zonder na te denken. Riesner is nu in balbezit. Riesner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Inworp. Olechowski met de inworp. Sodomlak rent richting de bal. Sodomlak geeft de bal voor. Riesner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Smaczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smaczny probeert naar een medespeler te passen. Riesner bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesner haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Ajax U19 0:1

25e minuut.
Szewc is nu in balbezit. Olechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś rent richting de bal. Szewc onderschept slim de pass. Szewc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Górzyński heeft problemen om de bal te vangen. Sekwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Dubuś is nu in balbezit. Szewc verovert de bal door een tackle van achteren. Dzierżyński rent richting de bal. Dzierżyński schiet op doel. Kulczycki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szewc is nu in balbezit. Dubuś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szewc. Szewc krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mitka trapt de bal weg van het doel. Dubuś kopt de bal weg. Łukaszewski controleert de bal met de borst. Riesner is nu in balbezit. Riesner draait met de bal, schiet en ... Pawlusiński bokst de bal weg.

45e minuut.
Futyma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sodomlak met de inworp. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPizza 56%, Ajax U19 44%.
FcPizza - Ajax U19 0:1

57e minuut.
Smaczny met een sublieme pass. Daar is Patynek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęczak is nu in balbezit. Riesner rent richting de bal. Riesner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Smaczny probeert naar een medespeler te passen. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski probeert naar een medespeler te passen. Dzierżyński rent richting de bal. Dzierżyński schiet op doel. Sekwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Daar is Dubuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski passt de bal zonder na te denken. Dzierżyński is nu in balbezit. Dzierżyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Riesner haalt uit met een fantastische trap. Pilich kopt de bal weg. Szewc bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak onderschept slim de pass. Wnęczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak begaat een overtreding. Podlaski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podlaski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kulczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzierżyński rent richting de bal. Dzierżyński draait met de bal, schiet en ... Sekwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kiełkowski passt de bal in één keer door. Szewc rent richting de bal. Szewc met een sublieme pass. Dzierżyński rent richting de bal. Dzierżyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPizza 50%, Ajax U19 50%.
FcPizza - Ajax U19 0:1