Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heartland Dragons KSG Gornik Zabrye
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Lasterowicz onderschept slim de pass. Pajestka is nu in balbezit. Met opzet legt Lasterowicz zijn tegenspeler op de grond. Lasterowicz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Deląg verovert de bal door een tackle van achteren. Deląg geeft een hoge lob. Gardas rent richting de bal. Borek verovert de bal door een tackle van achteren. Borek schiet op doel. Grabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Heartland Dragons - KSG Gornik Zabrye 1:0

16e minuut.
Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz is nu in balbezit. Lasterowicz speelt de bal door. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Lasterowicz rent richting de bal. Lasterowicz geeft een hoge lob. Rudawski kopt de bal weg. Wars is nu in balbezit. Wars schiet op doel. Jurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mierzwa geeft een hoge lob. Bałuszyński rent richting de bal. Borek onderschept slim de pass. Borek schiet op doel. Grabas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heartland Dragons - KSG Gornik Zabrye 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heartland Dragons 47%, KSG Gornik Zabrye 53%.
Heartland Dragons - KSG Gornik Zabrye 2:0

49e minuut.
Mierzwa kopt de bal weg. Pliszka rent richting de bal. Pajestka onderschept slim de pass. Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek is nu in balbezit. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka draait met de bal, schiet en ... Grabas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heartland Dragons - KSG Gornik Zabrye 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heartland Dragons 45%, KSG Gornik Zabrye 55%.
Heartland Dragons - KSG Gornik Zabrye 3:0