Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koronista De la Brzeźnica Amika
Normal Tactiek grom
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 43.2
poor Schieten very good
average Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Lizik met een sublieme pass. Moncada speelt de bal door. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban schiet op doel. Jędrejowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Santiesteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Pałczyński is nu in balbezit. Crişan onderschept slim de pass. Crişan schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Peneş heeft problemen om de bal te vangen. Peneş passt de bal zonder na te denken. Crişan is nu in balbezit. Crişan draait met de bal, schiet en ... Jędrejowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronista De la Brzeźnica - Amika 0:1

11e minuut.
Skorulski rent richting de bal. Skorulski speelt de bal door. Crişan speelt de bal door. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koronista De la Brzeźnica - Amika 0:2

16e minuut.
Stolárik geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Santiesteban de bal onder controle te krijgen. Skorulski verovert de bal door een tackle van achteren. Skorulski passt de bal met de wreef. Macavei geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Stolárik met een sublieme pass. Crişan is nu in balbezit. Crişan geeft de bal voor. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jędrejowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peneş neemt de hoekschop. Santiesteban kopt de bal weg. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Crişan rent richting de bal. Paal! Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koronista De la Brzeźnica - Amika 0:3

20e minuut.
Macavei passt de bal in één keer door. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan passt de bal met de wreef. Santiesteban heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Macavei onderschept slim de pass. Macavei speelt de bal door. Pałczyński rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pałczyński geeft een hoge lob. Inworp. Stolárik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crişan is nu in balbezit. Crişan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Moncada is nu in balbezit. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş passt de bal zonder na te denken. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... Jędrejowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koronista De la Brzeźnica - Amika 0:4

28e minuut.
Wunsz is nu in balbezit. Santiesteban onderschept slim de pass. Klungelig pakt Santiesteban de bal. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. Jędrejowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Crişan onderschept slim de pass. Crişan passt de bal zonder na te denken. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban schiet op doel. Jędrejowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronista De la Brzeźnica - Amika 0:5

36e minuut.
Stolárik probeert naar een medespeler te passen. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş met een sublieme pass. Crişan is nu in balbezit. Crişan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Stolárik passt de bal met de wreef. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban passt de bal met de wreef. Crişan rent richting de bal. Crişan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mainardi geeft de bal voor. Peneş kopt de bal weg. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban geeft een hoge lob. Crişan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koronista De la Brzeźnica 80%, Amika 20%.
Koronista De la Brzeźnica - Amika 0:5

49e minuut.
Macavei met een sublieme pass. Santiesteban is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pałczyński ... Strafschop! Santiesteban raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Santiesteban neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Koronista De la Brzeźnica - Amika 0:6

53e minuut.
Lizik geeft een hoge lob. Peneş kopt de bal weg. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban geeft een hoge lob. Klungelig pakt Patoń de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronista De la Brzeźnica - Amika 0:7

61e minuut.
Glonek trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moncada met de inworp. Klungelig pakt Peneş de bal. Peneş geeft een hoge lob. Jędrejowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... Jędrejowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Peneş speelt de bal door. Crişan rent richting de bal. Crişan passt de bal zonder na te denken. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Stolárik passt de bal zonder na te denken. Santiesteban is nu in balbezit. Macavei probeert naar een medespeler te passen. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei is nu in balbezit. Peneş probeert naar een medespeler te passen. Crişan is nu in balbezit. Macavei probeert naar een medespeler te passen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Koronista De la Brzeźnica - Amika 0:8

72e minuut.
Nedev met een harde bal richting middenveld. Macavei kopt de bal weg. Pałczyński is nu in balbezit. Crişan onderschept slim de pass. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Peneş geeft een lange en hoge pass. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koronista De la Brzeźnica - Amika 0:9

80e minuut.
Morozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik verovert de bal door een tackle van achteren. Stolárik geeft een hoge lob. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronista De la Brzeźnica - Amika 0:10

83e minuut.
Daar is Peneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneş met een sublieme pass. Klungelig pakt Skorulski de bal. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jędrejowski trapt de bal weg van het doel. Lizik kopt de bal weg. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Pałczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronista De la Brzeźnica - Amika 0:11

88e minuut.
Santiesteban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crişan is nu in balbezit. Glonek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crişan raakt geblesseerd tijdens het duel. Macavei wilt de vrije trap nemen. Jędrejowski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koronista De la Brzeźnica 80%, Amika 20%.
Koronista De la Brzeźnica - Amika 0:11