Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heartland Dragons FcPizza
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Podlaski onderschept slim de pass. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mierzwa. Mierzwa krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Łukaszewski geeft een lange en hoge pass. Mierzwa met een sublieme pass. Daar is Borek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borek haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Gardocki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zachwyc. Gardocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patynek met een snel genomen vrije trap. Dzierżyński is nu in balbezit. Dzierżyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mierzwa heeft problemen om de bal te vangen. Dzierżyński is nu in balbezit. Mierzwa is nu in balbezit. Dzierżyński onderschept slim de pass. Dzierżyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rudawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma verovert de bal door een tackle van achteren. Futyma probeert naar een medespeler te passen. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski probeert naar een medespeler te passen. Pliszka rent richting de bal. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heartland Dragons 50%, FcPizza 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heartland Dragons - FcPizza 0:0

50e minuut.
Mierzwa speelt de bal door. Skorupa rent richting de bal. Skorupa met een sublieme pass. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gardocki passt de bal zonder na te denken. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faryński rent richting de bal. Dzierżyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dzierżyński draait met de bal, schiet en ... Jurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dzierżyński rent richting de bal. Dzierżyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Heartland Dragons - FcPizza 0:1

61e minuut.
Borek speelt de bal door. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pliszka. Pliszka krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Skorupa heeft problemen om de bal te vangen. Gardocki is nu in balbezit. Zachwyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki rent richting de bal. Gardocki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heartland Dragons 69%, FcPizza 31%.
Heartland Dragons - FcPizza 0:1