Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcPizza Heartland Dragons
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Szewc probeert naar een medespeler te passen. Dzierżyński heeft problemen om de bal te vangen. Dzierżyński met een sublieme pass. Szewc is nu in balbezit. Szewc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mierzwa passt de bal zonder na te denken. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek passt de bal zonder na te denken. Pliszka is nu in balbezit. Pliszka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Zachwyc geeft een hoge lob. Pieczynga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borek rent richting de bal. Borek draait met de bal, schiet en ... Pawlusiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Heartland Dragons 0:1

24e minuut.
Deląg heeft problemen om de bal te vangen. Kiełkowski onderschept slim de pass. Kiełkowski passt de bal met de wreef. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński haalt uit met een fantastische trap. Jurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pliszka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łukaszewski. Pliszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zachwyc met een snel genomen vrije trap. Daar is Futyma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Heartland Dragons 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPizza 51%, Heartland Dragons 49%.
FcPizza - Heartland Dragons 0:2

46e minuut.
Zachwyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewc onderschept slim de pass. Szewc passt de bal zonder na te denken. Dzierżyński rent richting de bal. Dzierżyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Patynek verovert de bal door een tackle van achteren. Patynek geeft de bal voor. Dzierżyński is nu in balbezit. Dzierżyński draait met de bal, schiet en ... Jurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Heartland Dragons 1:2

56e minuut.
Kutryb is nu in balbezit. Rudawski onderschept slim de pass. Rudawski speelt de bal door. Borek rent richting de bal. Borek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jurkiewicz trapt de bal weg van het doel. Patynek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zachwyc. Zachwyc krijgt een gele kaart. Patynek raakt geblesseerd tijdens het duel. Patynek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Parkitny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzierżyński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcPizza - Heartland Dragons 2:2

63e minuut.
Parkitny geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiełkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szewc rent richting de bal. Szewc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Łukaszewski met een snelle inworp. Patynek probeert naar een medespeler te passen. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński haalt uit met een fantastische trap. Jurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Heartland Dragons 3:2

80e minuut.
Pliszka rent richting de bal. Mikruta maakt een afschuwelijke overtreding. Pliszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pliszka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPizza 58%, Heartland Dragons 42%.
FcPizza - Heartland Dragons 3:2