Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcPizza Amika
Normal Tactiek grom
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 44.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dzierżyński rent richting de bal. Crişan onderschept slim de pass. Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik geeft een hoge lob. Santiesteban krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Amika 0:1

14e minuut.
Szewc speelt de bal door. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macavei. Dzierżyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szewc komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcPizza - Amika 1:1

18e minuut.
Lizik onderschept slim de pass. Patynek is nu in balbezit. Lizik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lizik krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Macavei probeert naar een medespeler te passen. Crişan probeert de bal aan de voet te houden. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal zonder na te denken. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Amika 1:2

23e minuut.
Santiesteban onderschept slim de pass. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Amika 1:3

39e minuut.
Santiesteban met een sublieme pass. Crişan is nu in balbezit. Pieczynga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pieczynga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pieczynga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Crişan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lizik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Santiesteban rent richting de bal. Mitka probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Amika 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPizza 72%, Amika 28%.
FcPizza - Amika 1:4

49e minuut.
Stolárik is nu in balbezit. Stolárik speelt de bal door. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban schiet op doel. Pawlusiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Amika 1:5

50e minuut.
Podlaski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Crişan de bal. Crişan met een sublieme pass. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Amika 1:6

51e minuut.
Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik passt de bal in één keer door. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Amika 1:7

57e minuut.
Macavei is nu in balbezit. Macavei passt de bal met de wreef. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban schiet op doel. Pawlusiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Amika 1:8

61e minuut.
Stolárik rent richting de bal. Stolárik passt de bal in één keer door. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Amika 1:9

67e minuut.
Podlaski is nu in balbezit. Podlaski passt de bal met de wreef. Santiesteban probeert de bal met de borst te controleren. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Podlaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik geeft een hoge lob. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Futyma geeft de bal voor. Inworp. Mainardi met een snelle inworp. Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Stolárik onderschept slim de pass. Stolárik speelt de bal door. Santiesteban heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Amika 1:10

78e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitka geeft een lange en hoge pass. Lizik geeft de bal voor. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Patynek met de inworp. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. Pawlusiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Amika 1:11

85e minuut.
Łukaszewski geeft de bal voor. Mainardi kopt de bal weg. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Amika 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPizza 82%, Amika 18%.
FcPizza - Amika 1:12