Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSG Gornik Zabrye K.S. Wilki Wilcza
Normal Tactiek #ROADTOGLORY
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 30.9
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Onyszko rent richting de bal. Gligorić onderschept slim de pass. Gligorić speelt de bal door. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati schiet op doel. Grabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Gardas trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boruciński met een snelle inworp. Gligorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorić geeft een hoge lob. Grabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Giansoldati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bałuszyński met een sublieme pass. Giansoldati rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - K.S. Wilki Wilcza 0:1

7e minuut.
Mielony passt de bal met de wreef. Pajestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati onderschept slim de pass. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - K.S. Wilki Wilcza 0:2

20e minuut.
Coudert verovert de bal door een tackle van achteren. Coudert passt de bal met de wreef. Haan met een sublieme pass. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - K.S. Wilki Wilcza 0:3

28e minuut.
Haan verovert de bal door een tackle van achteren. Haan speelt de bal door. Capuzza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bałuszyński de bal. Giansoldati rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Haan geeft een lange en hoge pass. Szef speelt de bal door. Onyszko heeft problemen om de bal te vangen. Gligorić rent richting de bal. Gligorić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pajestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Haan onderschept slim de pass. Haan met een sublieme pass. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. Grabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Taras bereikt de bal nog maar net als eerste. Taras passt de bal met de wreef. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Gardas probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

42e minuut.
Mielony is nu in balbezit. Medak verovert de bal door een tackle van achteren. Medak probeert naar een medespeler te passen. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Grabas trapt de bal weg van het doel. Szef geeft de bal voor. Coudert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wars is nu in balbezit. Wars draait met de bal, schiet en ... Lange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG Gornik Zabrye 75%, K.S. Wilki Wilcza 25%.
KSG Gornik Zabrye - K.S. Wilki Wilcza 0:3

51e minuut.
Medak kopt de bal weg. Capuzza speelt de bal door. Daar is Giansoldati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Boruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielony rent richting de bal. Gligorić speelt de bal door. Daar is Giansoldati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giansoldati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - K.S. Wilki Wilcza 0:4

59e minuut.
Szef probeert naar een medespeler te passen. Haan rent richting de bal. Haan probeert naar een medespeler te passen. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Coudert kopt de bal weg. Daar is Zalomaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalomaev geeft een lange en hoge pass. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Gligorić met een snelle inworp. Haan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haan geeft een hoge lob. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sonzogno rent richting de bal. Sonzogno geeft de bal voor. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - K.S. Wilki Wilcza 0:5

81e minuut.
Gligorić rent richting de bal. Gligorić passt de bal zonder na te denken. Haan probeert de bal aan de voet te houden. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Foriers met de inworp. Medak bereikt de bal nog maar net als eerste. Medak geeft de bal voor. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG Gornik Zabrye 76%, K.S. Wilki Wilcza 24%.
KSG Gornik Zabrye - K.S. Wilki Wilcza 0:5