Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coco Jumbo FC Heartland Dragons
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Kokoszka is nu in balbezit. Kokoszka geeft de bal voor. Daar is Parkitny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bursiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa passt de bal in één keer door. Borek is nu in balbezit. Borek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pielecha de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zachwyc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deląg rent richting de bal. Pitek geeft een lange en hoge pass. Bursiak heeft problemen om de bal te vangen. Bursiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka geeft een lange en hoge pass. Kolski kopt de bal weg. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Heartland Dragons 0:1

34e minuut.
Napierała trapt de bal weg. Mierzwa kopt de bal weg. Klungelig pakt Kokoszka de bal. Borek is nu in balbezit. Borek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Parkitny kopt de bal weg. Mierzwa geeft de bal voor. Pielecha heeft problemen om de bal te vangen. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Napierała geeft de bal voor. Szumilas rent richting de bal. Rudawski begaat een overtreding. Rudawski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jumbo FC 58%, Heartland Dragons 42%.
Coco Jumbo FC - Heartland Dragons 0:1

56e minuut.
Pliszka onderschept slim de pass. Pitek onderschept slim de pass. Pitek probeert naar een medespeler te passen. Bursiak is nu in balbezit. Bursiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coco Jumbo FC - Heartland Dragons 1:1

70e minuut.
Szumilas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niefart is nu in balbezit. Mierzwa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mierzwa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mierzwa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Kokoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka passt de bal met de wreef. Niefart is nu in balbezit. Bursiak is nu in balbezit. Bursiak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pliszka rent richting de bal. Pliszka geeft de bal voor. Kurowski kopt de bal weg. Borek is nu in balbezit. Borek draait met de bal, schiet en ... Sobociński bokst de bal weg.

89e minuut.
Kokoszka met een snelle inworp. Szumilas rent richting de bal. Szumilas geeft een hoge lob. Bursiak is nu in balbezit. Bursiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jumbo FC 48%, Heartland Dragons 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coco Jumbo FC - Heartland Dragons 1:1