Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Wilki Wilcza FcPizza
#ROADTOGLORY Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 17.4
good Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


8e minuut.
Gligorić rent richting de bal. Gligorić geeft een hoge lob. Daar is Patynek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haan is nu in balbezit. Haan schiet op doel. Pawlusiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - FcPizza 1:0

9e minuut.
Haan verovert de bal door een tackle van achteren. Medak rent richting de bal. Medak met een sublieme pass. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mitka de bal. Pawlusiński bokst de bal weg.

13e minuut.
Podlaski is nu in balbezit. Haan onderschept slim de pass. Haan met een sublieme pass. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - FcPizza 2:0

23e minuut.
Dzierżyński is nu in balbezit. Sonzogno verovert de bal door een tackle van achteren. Sonzogno geeft een lange en hoge pass. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Podlaski is nu in balbezit. Haan verovert de bal door een tackle van achteren. Patynek begaat een overtreding. Patynek krijgt een gele kaart. Haan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Haan kan niet meer verder spelen. Kłus komt het veld opgelopen. Capuzza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Giansoldati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - FcPizza 3:0

32e minuut.
Podlaski onderschept slim de pass. Giansoldati rent richting de bal. Podlaski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giansoldati raakt geblesseerd tijdens het duel. Giansoldati neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gligorić verovert de bal door een tackle van achteren. Gligorić met een sublieme pass. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Pawlusiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - FcPizza 4:0

38e minuut.
Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus passt de bal in één keer door. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - FcPizza 5:0

43e minuut.
Medak speelt de bal door. Kłus rent richting de bal. Kłus passt de bal met de wreef. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - FcPizza 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wilki Wilcza 20%, FcPizza 80%.
K.S. Wilki Wilcza - FcPizza 6:0

51e minuut.
Kłus passt de bal in één keer door. Sonzogno is nu in balbezit. Sonzogno geeft de bal voor. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - FcPizza 7:0

54e minuut.
Patynek kan de bal niet met de borst controleren. Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus speelt de bal door. Klungelig pakt Giansoldati de bal. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus onderschept slim de pass. Kłus probeert naar een medespeler te passen. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Medak passt de bal in één keer door. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - FcPizza 8:0

74e minuut.
Kłus speelt de bal door. Medak geeft een lange en hoge pass. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Łukaszewski de bal. Inworp. Capuzza met een snelle inworp. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pawlusiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gligorić geeft een hoge lob. Daar is Podlaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medak rent richting de bal. Medak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kłus geeft een hoge lob. Pawlusiński probeert naar een medespeler te passen. Boruciński kopt de bal weg. Giansoldati controleert de bal met de borst. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - FcPizza 9:0

83e minuut.
Szewc speelt de bal door. Dzierżyński heeft problemen om de bal te vangen. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zalomaev rent richting de bal. Medak bereikt de bal nog maar net als eerste. Medak geeft de bal voor. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Boruciński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Medak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medak passt de bal zonder na te denken. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - FcPizza 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wilki Wilcza 24%, FcPizza 76%.
K.S. Wilki Wilcza - FcPizza 10:0