Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcPizza K.S. Wilki Wilcza
Normal Tactiek #ROADTOGLORY
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 31.4
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Mikruta rent richting de bal. Foriers onderschept slim de pass. Foriers geeft de bal voor. Haan met een sublieme pass. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giansoldati maakt een snoekduik en kopt de bal. Pawlusiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:1

5e minuut.
Dzierżyński speelt de bal door. Szewc bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:2

7e minuut.
Borbás passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Haan de bal. Haan met een sublieme pass. Daar is Giansoldati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:3

10e minuut.
Giansoldati is nu in balbezit. Contaldo is nu in balbezit. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Contaldo is nu in balbezit. Contaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haan verovert de bal door een tackle van achteren. Haan met een sublieme pass. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:4

20e minuut.
Łukaszewski rent richting de bal. Giansoldati verovert de bal door een tackle van achteren. Giansoldati passt de bal zonder na te denken. Contaldo is nu in balbezit. Contaldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Mikruta de bal. Borbás is nu in balbezit. Borbás passt de bal in één keer door. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Haan met een sublieme pass. Contaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Pawlusiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:5

33e minuut.
Mezei met een sublieme pass. Borbás is nu in balbezit. Borbás geeft een lange en hoge pass. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:6

34e minuut.
Contaldo speelt de bal door. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Contaldo rent richting de bal. Contaldo probeert naar een medespeler te passen. Mezei geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giansoldati is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:7

38e minuut.
Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Contaldo rent richting de bal. Mikruta begaat een overtreding. Mikruta krijgt een gele kaart. Contaldo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Contaldo kan niet meer verder spelen. Capuzza komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Daar is Łukaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haan passt de bal zonder na te denken. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPizza 72%, K.S. Wilki Wilcza 28%.
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:7

49e minuut.
Capuzza onderschept slim de pass. Capuzza speelt de bal door. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:8

52e minuut.
Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haan passt de bal in één keer door. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Futyma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futyma geeft een hoge lob. Mikruta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:9

55e minuut.
Klungelig pakt Podlaski de bal. Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza probeert naar een medespeler te passen. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:10

57e minuut.
Kutryb probeert naar een medespeler te passen. Mezei rent richting de bal. Mezei geeft de bal voor. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Podlaski is nu in balbezit. Capuzza verovert de bal door een tackle van achteren. Capuzza speelt de bal door. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Pawlusiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Capuzza passt de bal zonder na te denken. Pieczynga rent richting de bal. Giansoldati onderschept slim de pass. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:11

80e minuut.
Mezei kopt de bal weg. Klungelig pakt Borbás de bal. Borbás geeft de bal voor. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Podlaski rent richting de bal. Mezei onderschept slim de pass. Mezei probeert naar een medespeler te passen. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:12

87e minuut.
Daar is Mitka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza geeft de bal voor. Giansoldati heeft problemen om de bal te vangen. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPizza 74%, K.S. Wilki Wilcza 26%.
FcPizza - K.S. Wilki Wilcza 0:12