Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amika KSG Gornik Zabrye
grom Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 16.4
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Moncada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Santiesteban de bal. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ciamajda rent richting de bal. Mainardi verovert de bal door een tackle van achteren. Mainardi passt de bal zonder na te denken. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - KSG Gornik Zabrye 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Crişan de bal. Crişan speelt de bal door. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - KSG Gornik Zabrye 2:0

14e minuut.
Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei rent richting de bal. Macavei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Grabas speelt de bal door. Lizik kopt de bal weg. Pajestka is nu in balbezit. Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. Peneş geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - KSG Gornik Zabrye 3:0

23e minuut.
Stolárik met de inworp. Onyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyszko geeft de bal voor. Peneş is nu in balbezit. Peneş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Macavei met een sublieme pass. Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal zonder na te denken. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Peneş is nu in balbezit. Peneş geeft een hoge lob. Gardas kan de bal niet met de borst controleren. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - KSG Gornik Zabrye 4:0

28e minuut.
Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei is nu in balbezit. Macavei passt de bal zonder na te denken. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. Grabas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Peneş is nu in balbezit. Peneş passt de bal zonder na te denken. Macavei met een sublieme pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Moncada kopt de bal weg. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - KSG Gornik Zabrye 5:0

41e minuut.
Stolárik passt de bal met de wreef. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban onderschept slim de pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amika 23%, KSG Gornik Zabrye 77%.
Amika - KSG Gornik Zabrye 5:0

46e minuut.
Crişan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adiloğlu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mainardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stolárik is nu in balbezit. Stolárik geeft een lange en hoge pass. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adiloğlu rent richting de bal. Adiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - KSG Gornik Zabrye 6:0

52e minuut.
Stolárik speelt de bal door. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban speelt de bal door. Adiloğlu is nu in balbezit. Adiloğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lizik kopt de bal weg. Gardas heeft problemen om de bal te vangen. Adiloğlu rent richting de bal. Adiloğlu haalt uit met een fantastische trap. Grabas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Skrocki geeft de bal voor. Moncada rent richting de bal. Moncada geeft een hoge lob. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş onderschept slim de pass. Peneş geeft een lange en hoge pass. Adiloğlu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - KSG Gornik Zabrye 7:0

63e minuut.
Onyszko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolárik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adiloğlu geeft de bal voor. Santiesteban rent richting de bal. Grabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - KSG Gornik Zabrye 8:0

69e minuut.
Gardas geeft een lange en hoge pass. Lizik is nu in balbezit. Lizik probeert naar een medespeler te passen. Stolárik is nu in balbezit. Stolárik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ciamajda rent richting de bal. Mainardi onderschept slim de pass. Mainardi geeft een hoge lob. Adiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiloğlu geeft een hoge lob. Grabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gardas de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stolárik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santiesteban krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - KSG Gornik Zabrye 9:0

77e minuut.
Daar is Lizik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciamajda kopt de bal weg. Klungelig pakt Adiloğlu de bal. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban schiet op doel. Grabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - KSG Gornik Zabrye 10:0

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Adiloğlu de bal onder controle te krijgen. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei passt de bal in één keer door. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amika 27%, KSG Gornik Zabrye 73%.
Amika - KSG Gornik Zabrye 10:0