Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSG Gornik Zabrye Amika
Normal Tactiek grom
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 44.1
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
tragisch Verdedigen redelijk


1e minuut.
Stolárik onderschept slim de pass. Stolárik passt de bal in één keer door. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban onderschept slim de pass. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - Amika 0:1

10e minuut.
Lizik onderschept slim de pass. Lizik met een sublieme pass. Gardas heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pajestka is nu in balbezit. Santiesteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santiesteban passt de bal met de wreef. Adiloğlu rent richting de bal. Adiloğlu draait met de bal, schiet en ... Grabas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Lizik passt de bal in één keer door. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada geeft de bal voor. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Moncada kopt de bal weg. Inworp. Taras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciamajda probeert de bal met de borst te controleren. Ciamajda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Santiesteban kopt de bal weg. Adiloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - Amika 0:2

22e minuut.
Adiloğlu probeert de bal met de borst te controleren. Gardas is nu in balbezit. Adiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Adiloğlu schiet op doel. Grabas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - Amika 0:3

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mainardi met een snelle inworp. Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik geeft een hoge lob. Santiesteban maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... Bałuszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - Amika 0:4

30e minuut.
Wars rent richting de bal. Wars passt de bal in één keer door. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Adiloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Onyszko de bal. Adiloğlu is nu in balbezit. Adiloğlu passt de bal met de wreef. Daar is Santiesteban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiesteban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - Amika 0:5

42e minuut.
Adiloğlu geeft de bal voor. Bałuszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pajestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei onderschept slim de pass. Macavei probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG Gornik Zabrye 80%, Amika 20%.
KSG Gornik Zabrye - Amika 0:5

47e minuut.
Grabas speelt de bal door. Stolárik is nu in balbezit. Stolárik passt de bal zonder na te denken. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... Grabas bokst de bal weg. Adiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiloğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Macavei met een sublieme pass. Santiesteban is nu in balbezit. Pajestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban onderschept slim de pass. Santiesteban geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Moncada geeft de bal voor. Stolárik rent richting de bal. Stolárik passt de bal zonder na te denken. Adiloğlu rent richting de bal. Adiloğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Galassi Amaral met een sublieme pass. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei passt de bal zonder na te denken. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gardas geeft de bal voor. Inworp. Stolárik met een snelle inworp. Adiloğlu rent richting de bal. Adiloğlu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Santiesteban rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - Amika 0:6

74e minuut.
Mainardi met een snelle inworp. Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik geeft een hoge lob. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... Grabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Taras speelt de bal door. Lizik rent richting de bal. Lizik passt de bal zonder na te denken. Stolárik geeft de bal voor. Santiesteban probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - Amika 0:7

85e minuut.
Bałuszyński geeft een lange en hoge pass. Macavei rent richting de bal. Macavei passt de bal met de wreef. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - Amika 0:8

89e minuut.
Adiloğlu rent richting de bal. Adiloğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Gardas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG Gornik Zabrye 85%, Amika 15%.
KSG Gornik Zabrye - Amika 0:8