Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cisowianka Kolosz ROW Rybnik
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 29.8
weak Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Bonzinho met een sublieme pass. Gliński is nu in balbezit. Gliński speelt de bal door. Klungelig pakt Bochicchio de bal. Bochicchio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cisowianka - Kolosz ROW Rybnik 0:1

7e minuut.
Masajada is nu in balbezit. Golec rent richting de bal. Golec passt de bal met de wreef. Bochicchio rent richting de bal. Bochicchio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Masajada rent richting de bal. Masajada passt de bal met de wreef. Burzań rent richting de bal. Burzań geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Gliński rent richting de bal. Gliński geeft de bal voor. Bonzinho rent richting de bal. Bonzinho draait met de bal, schiet en ... Bochicchio probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec probeert naar een medespeler te passen. Bajur heeft problemen om de bal te vangen. Gliński is nu in balbezit. Gliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cisowianka - Kolosz ROW Rybnik 0:2

43e minuut.
Halicki is nu in balbezit. Culicchi onderschept slim de pass. Culicchi geeft een lange en hoge pass. Bochicchio is nu in balbezit. Bochicchio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cisowianka 59%, Kolosz ROW Rybnik 41%.
Cisowianka - Kolosz ROW Rybnik 0:2

50e minuut.
Butulan rent richting de bal. Golec speelt de bal door. Bonzinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzinho haalt uit met een fantastische trap. Wasielewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cisowianka - Kolosz ROW Rybnik 0:3

60e minuut.
Inworp. Zanta komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec geeft de bal voor. Bochicchio rent richting de bal. Bochicchio schiet op doel. Wasielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Frydrych de bal. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński schiet op doel. Wasielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Gliński is nu in balbezit. Gliński probeert naar een medespeler te passen. Golec met een sublieme pass. Zanta is nu in balbezit. Zanta draait met de bal, schiet en ... Wasielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Jeziorański is nu in balbezit. Bochicchio is nu in balbezit. Bochicchio passt de bal met de wreef. Zanta is nu in balbezit. Zanta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jeziorański rent richting de bal. Bochicchio verovert de bal door een tackle van achteren. Bochicchio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zanta is nu in balbezit. Gliński met een sublieme pass. Bochicchio is nu in balbezit. Bochicchio draait met de bal, schiet en ... Wasielewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cisowianka - Kolosz ROW Rybnik 0:4

81e minuut.
Frydrych geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frattoli met een snelle inworp. Gliński is nu in balbezit. Gliński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Golec de bal. Golec probeert naar een medespeler te passen. Zanta is nu in balbezit. Zanta haalt uit met een fantastische trap. Wasielewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cisowianka - Kolosz ROW Rybnik 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cisowianka 65%, Kolosz ROW Rybnik 35%.
Cisowianka - Kolosz ROW Rybnik 0:5