Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolosz ROW Rybnik WKS Wybrzeże Klatki Schodowej
442 Tactiek 442
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 19
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Gałek passt de bal zonder na te denken. Montesinos probeert naar een medespeler te passen. Brocks is nu in balbezit. Daar is Brocks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocks schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Arpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpa met een sublieme pass. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks schiet op doel. Słoniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Baszkiewicz rent richting de bal. Baszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Montesinos kopt de bal weg. Brocks rent richting de bal. Brocks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brocks rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Montesinos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Baszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks met een sublieme pass. Arpa is nu in balbezit. Arpa schiet op doel. Słoniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolosz ROW Rybnik - WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 1:0

26e minuut.
Guentzel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caporaloni is nu in balbezit. Caporaloni probeert naar een medespeler te passen. Brocks is nu in balbezit. Brocks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolosz ROW Rybnik - WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 2:0

29e minuut.
Puc bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek onderschept slim de pass. Gałek met een sublieme pass. Brocks heeft problemen om de bal te vangen. Brocks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Grochowski probeert de bal aan de voet te houden. Montesinos is nu in balbezit. Montesinos passt de bal zonder na te denken. Brocks rent richting de bal. Brocks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Brocks draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Słoniak met een harde bal richting middenveld. Brocks is nu in balbezit. Brocks haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kolosz ROW Rybnik - WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 3:0

42e minuut.
Arpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporaloni geeft een lange en hoge pass. Brocks rent richting de bal. Brocks haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hennig de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolosz ROW Rybnik 21%, WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 79%.
Kolosz ROW Rybnik - WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 3:0

47e minuut.
Caporaloni is nu in balbezit. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hennig de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolosz ROW Rybnik - WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 4:0

52e minuut.
Klungelig pakt Arpa de bal. Caporaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporaloni geeft de bal voor. Brocks heeft problemen om de bal te vangen. Brocks schiet op doel. Słoniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Inworp. Kuzynków zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek geeft een lange en hoge pass. Brocks krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Baszkiewicz is nu in balbezit. Guentzel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baszkiewicz met een snel genomen vrije trap. Arpa probeert naar een medespeler te passen. Caporaloni is nu in balbezit. Caporaloni draait met de bal, schiet en ... Słoniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brocks rent richting de bal. Brocks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolosz ROW Rybnik - WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 5:0

62e minuut.
Caporaloni geeft de bal voor. Klungelig pakt Brocks de bal. Arpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolosz ROW Rybnik - WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 6:0

68e minuut.
Rosiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzynków met een sublieme pass. Brocks is nu in balbezit. Brocks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Caporaloni de bal. Gałek geeft een hoge lob. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks schiet op doel. Słoniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolosz ROW Rybnik - WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 7:0

85e minuut.
Gałek speelt de bal door. Caporaloni heeft problemen om de bal te vangen. Caporaloni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brocks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocks schiet op doel. Słoniak bokst de bal weg. Hennig kopt de bal weg. Montesinos rent richting de bal. Montesinos passt de bal in één keer door. Hennig heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolosz ROW Rybnik - WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 8:0

88e minuut.
Hennig met een harde bal richting middenveld. Caporaloni kopt de bal weg. Baszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Brocks is nu in balbezit. Brocks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolosz ROW Rybnik 18%, WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 82%.
Kolosz ROW Rybnik - WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 8:0