Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolosz ROW Rybnik RKS Lechia
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 18.1
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Valkeajoki probeert naar een medespeler te passen. Caporaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintersen probeert naar een medespeler te passen. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporaloni rent richting de bal. Caporaloni speelt de bal door. Daar is Arpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vintersen speelt de bal door. Gałek rent richting de bal. Gałek probeert naar een medespeler te passen. Brocks rent richting de bal. Brocks schiet op doel. Mumowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Gałek rent richting de bal. Gałek passt de bal met de wreef. Brocks is nu in balbezit. Brocks draait met de bal, schiet en ... Mumowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolosz ROW Rybnik - RKS Lechia 1:0

11e minuut.
Vintersen is nu in balbezit. Arpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpa passt de bal met de wreef. Brocks rent richting de bal. Brocks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Arpa rent richting de bal. Kurzak rent richting de bal. Vintersen maakt een afschuwelijke overtreding. Vintersen krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mumowski trapt de bal weg. Vintersen kopt de bal weg. Daar is Papierkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocks is nu in balbezit. Brocks draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Vintersen passt de bal met de wreef. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierkowski probeert naar een medespeler te passen. Arpa is nu in balbezit. Arpa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Caporaloni probeert naar een medespeler te passen. Valkeajoki geeft een hoge lob. Papierkowski is nu in balbezit. Brocks verovert de bal door een tackle van achteren. Brocks haalt uit met een fantastische trap. Mumowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arpa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vintersen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Profeta komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Profeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Brocks rent richting de bal. Brocks draait met de bal, schiet en ... Mumowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Valkeajoki speelt de bal door. Arpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpa passt de bal zonder na te denken. Brocks is nu in balbezit. Brocks draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolosz ROW Rybnik 22%, RKS Lechia 78%.
Kolosz ROW Rybnik - RKS Lechia 1:0

49e minuut.
Profeta heeft problemen om de bal te vangen. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brocks rent richting de bal. Brocks draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Valkeajoki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caporaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporaloni geeft een hoge lob. Arpa springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Szlachcikowski de bal onder controle te krijgen. Mumowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Bryła de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caporaloni neemt de hoekschop. Brocks rent richting de bal. Brocks haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Popecki rent richting de bal. Gałek onderschept slim de pass. Gałek met een sublieme pass. Brocks rent richting de bal. Brocks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mumowski met een harde bal richting middenveld. Daar is Charkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charkiewicz passt de bal in één keer door. Rołka rent richting de bal. Rołka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Caporaloni kopt de bal weg. Klungelig pakt Profeta de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pimek. Profeta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Profeta kan niet meer verder spelen. Chí Hiếu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolosz ROW Rybnik 29%, RKS Lechia 71%.
Kolosz ROW Rybnik - RKS Lechia 1:0