Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dawdawd Kolosz ROW Rybnik
Normal Tactiek 343
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 26.8
slecht Schieten matig
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Golec verovert de bal door een tackle van achteren. Golec met een sublieme pass. Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński rent richting de bal. Gliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Golec is nu in balbezit. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec passt de bal met de wreef. Bochicchio is nu in balbezit. Bochicchio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dawdawd - Kolosz ROW Rybnik 0:1

33e minuut.
Frattoli is nu in balbezit. Frattoli met een sublieme pass. Golec met een sublieme pass. Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochicchio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bochicchio rent richting de bal. Gliński rent richting de bal. Grzędzicki verovert de bal door een tackle van achteren. Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochicchio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Frattoli passt de bal met de wreef. Burzań probeert naar een medespeler te passen. Bochicchio rent richting de bal. Bochicchio schiet op doel. Dziwny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Goluska rent richting de bal. Golec onderschept slim de pass. Golec passt de bal in één keer door. Gliński rent richting de bal. Gliński schiet op doel. Gilewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dziwny heeft problemen om de bal te vangen. Bochicchio rent richting de bal. Bochicchio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Frattoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goluska is nu in balbezit. Golec verovert de bal door een tackle van achteren. Golec geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec is nu in balbezit. Lenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzinho verovert de bal door een tackle van achteren. Bonzinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dawdawd - Kolosz ROW Rybnik 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dawdawd 72%, Kolosz ROW Rybnik 28%.
dawdawd - Kolosz ROW Rybnik 0:2

46e minuut.
Pettinato komt het veld opgelopen. Pahlavi komt het veld opgelopen. Rycke komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pahlavi geeft een lange en hoge pass. Daar is Daleki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butulan speelt de bal door. Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochicchio draait met de bal, schiet en ... Gilewski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński draait met de bal, schiet en ... Bonzinho rent richting de bal. Bonzinho schiet op doel. Gilewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Golec probeert naar een medespeler te passen. Piesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Gilewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Pettinato met de inworp. Golec rent richting de bal. Golec geeft een hoge lob. Bochicchio is nu in balbezit. Bochicchio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dawdawd - Kolosz ROW Rybnik 0:3

80e minuut.
Lenart rent richting de bal. Golec rent richting de bal. Pieńkoś maakt een afschuwelijke overtreding. Pieńkoś krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Golec verovert de bal door een tackle van achteren. Golec probeert naar een medespeler te passen. Bonzinho rent richting de bal. Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochicchio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dawdawd - Kolosz ROW Rybnik 0:4

89e minuut.
Bonzinho passt de bal met de wreef. Andrzejewicz rent richting de bal. Rycke maakt een afschuwelijke overtreding. Rycke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dawdawd 63%, Kolosz ROW Rybnik 37%.
dawdawd - Kolosz ROW Rybnik 0:4