Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itakwoleekstraklase GwardiaKoszalin
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Rycha met een snelle inworp. Bombel rent richting de bal. Bombel passt de bal in één keer door. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. Zagdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Bombel onderschept slim de pass. Kuska probeert naar een medespeler te passen. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski onderschept slim de pass. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dambor rent richting de bal. Dambor met een sublieme pass. Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambor is nu in balbezit. Dambor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itakwoleekstraklase - GwardiaKoszalin 1:0

12e minuut.
Sobiechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobiechowski met een sublieme pass. Sczepiński speelt de bal door. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Dambor verovert de bal door een tackle van achteren. Dambor met een sublieme pass. Kopciak rent richting de bal. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sobiechowski geeft de bal voor. Błażejewski met een sublieme pass. Lipień kopt de bal weg. Biniek rent richting de bal. Biniek schiet op doel. Paal! Błażejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Sczepiński geeft de bal voor. Pazura kopt de bal weg. Bombel met een sublieme pass. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itakwoleekstraklase 47%, GwardiaKoszalin 53%.
Itakwoleekstraklase - GwardiaKoszalin 1:0

53e minuut.
Sobota raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kleks komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kopciak speelt de bal door. Daar is Pazura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Czerniak is nu in balbezit. Biniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak rent richting de bal. Biniek rent richting de bal. Biniek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itakwoleekstraklase 37%, GwardiaKoszalin 63%.
Itakwoleekstraklase - GwardiaKoszalin 1:0