Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dawdawd WKS Wybrzeże Klatki Schodowej
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Budziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grzędzicki geeft een lange en hoge pass. Wziątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wziątka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Małaniak kan de bal niet met de borst controleren. Goluska is nu in balbezit. Goluska speelt de bal door. Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki haalt uit met een fantastische trap. Słoniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Goluska speelt de bal door. Inworp. Leśnodorski met de inworp. Grochowski is nu in balbezit. Grochowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel verovert de bal door een tackle van achteren. Guentzel passt de bal met de wreef. Budziszewski rent richting de bal. Budziszewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Remień is nu in balbezit. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel passt de bal met de wreef. Budziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Budziszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Leśnodorski passt de bal zonder na te denken. Daar is Goluska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Goluska onderschept slim de pass. Goluska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dawdawd 62%, WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dawdawd - WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 0:0

50e minuut.
Puc is nu in balbezit. Lenart onderschept slim de pass. Lenart speelt de bal door. Guentzel is nu in balbezit. Guentzel geeft de bal voor. Gilewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dawdawd 50%, WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dawdawd - WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 0:0