Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GwardiaKoszalin saed
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lipień probeert naar een medespeler te passen. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak probeert naar een medespeler te passen. Kazimierczyk rent richting de bal. Kazimierczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Bajon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajon geeft een hoge lob. Daar is Mały, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazimierczyk rent richting de bal. Kazimierczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Milik onderschept slim de pass. Milik geeft een lange en hoge pass. Pazura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazimierczyk rent richting de bal. Kazimierczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sobota met een snelle inworp. Biniek controleert de bal met de borst. Rozner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biniek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biniek komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Adamiec rent richting de bal. Adamiec passt de bal in één keer door. Sołowow rent richting de bal. Sołowow geeft een hoge lob. Kuska kopt de bal weg. Turczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Mały heeft problemen om de bal te vangen. Kazimierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kazimierczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zagdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Biniek is nu in balbezit. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniek met een sublieme pass. Sobiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiechowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GwardiaKoszalin 52%, saed 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GwardiaKoszalin - saed 0:0

66e minuut.
Lipień rent richting de bal. Grzechowiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lipień. Lipień krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GwardiaKoszalin 55%, saed 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GwardiaKoszalin - saed 0:0