Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dawdawd RKS Lechia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Kurzak passt de bal zonder na te denken. Pieńkoś speelt de bal door. Daleki is nu in balbezit. Goluska is nu in balbezit. Goluska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klimek met een sublieme pass. Pimek rent richting de bal. Goluska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goluska krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Goluska passt de bal zonder na te denken. Daleki is nu in balbezit. Papierkowski begaat een overtreding. Daleki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Papierkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzędzicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Klimek de bal. Klimek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła geeft een lange en hoge pass. Kulhawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhawik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dawdawd - RKS Lechia 0:1

20e minuut.
Pieńkoś is nu in balbezit. Pieńkoś speelt de bal door. Szlachcikowski rent richting de bal. Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Papierkowski controleert de bal met de borst. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek met een sublieme pass. Goluska is nu in balbezit. Goluska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bartos probeert naar een medespeler te passen. Selke bereikt de bal nog maar net als eerste. Selke probeert naar een medespeler te passen. Kulhawik rent richting de bal. Kulhawik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dawdawd 55%, RKS Lechia 45%.
dawdawd - RKS Lechia 0:1

50e minuut.
Bartos geeft een lange en hoge pass. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak passt de bal met de wreef. Kulhawik is nu in balbezit. Kulhawik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Goluska onderschept slim de pass. Goluska passt de bal in één keer door. Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki draait met de bal, schiet en ... Mumowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pieńkoś rent richting de bal. Kulhawik verovert de bal door een tackle van achteren. Piesio is nu in balbezit. Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Bartos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dawdawd - RKS Lechia 0:2

80e minuut.
Popecki passt de bal in één keer door. Rołka rent richting de bal. Lenart schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lenart krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dawdawd 61%, RKS Lechia 39%.
dawdawd - RKS Lechia 0:2