Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cisowianka saed
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Rozner is nu in balbezit. Kurzepa verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzepa draait met de bal, schiet en ... Turczyński bokst de bal weg.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Sołowow de bal onder controle te krijgen. Straszak rent richting de bal. Kurzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała rent richting de bal. Gorzała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski geeft de bal voor. Zydorowicz probeert de bal aan de voet te houden. Milik bereikt de bal nog maar net als eerste. Milik geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kazimierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur onderschept slim de pass. Bajur passt de bal zonder na te denken. Pieczyński is nu in balbezit. Pieczyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rozner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masajada. Rozner raakt geblesseerd tijdens het duel. Zydorowicz met een snel genomen vrije trap. Jeziorański heeft problemen om de bal te vangen. Kazimierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczyk haalt uit met een fantastische trap. Wasielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak passt de bal met de wreef. Kazimierczyk rent richting de bal. Kazimierczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Zydorowicz is nu in balbezit. Kurzepa onderschept slim de pass. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzepa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzepa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zawała geeft een lange en hoge pass. Daar is Gorzała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. Turczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cisowianka - saed 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cisowianka 45%, saed 55%.
Cisowianka - saed 1:0

55e minuut.
Kurzepa speelt de bal door. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brzoskowski de bal onder controle te krijgen. Turczyński bokst de bal weg.

69e minuut.
Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur passt de bal in één keer door. Straszak rent richting de bal. Gorzała verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cisowianka 35%, saed 65%.
Cisowianka - saed 1:0