Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masne_laće Fnatic
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cieślak verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślak geeft de bal voor. Ślusarski speelt de bal door. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej draait met de bal, schiet en ... Giermkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Butrym kopt de bal weg. Stegienka heeft problemen om de bal te vangen. Salej rent richting de bal. Radliński rent richting de bal. Radliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masne_laće - Fnatic 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Pauka de bal. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka is nu in balbezit. Salej verovert de bal door een tackle van achteren. Salej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Salej de bal. Radliński is nu in balbezit. Daar is Salej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radliński rent richting de bal. Radliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Stegienka heeft problemen om de bal te vangen. Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radliński passt de bal in één keer door. Salej is nu in balbezit. Salej schiet op doel. Giermkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordyl is nu in balbezit. Radliński verovert de bal door een tackle van achteren. Radliński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hennig de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masne_laće 34%, Fnatic 66%.
Masne_laće - Fnatic 1:0

47e minuut.
Radliński rent richting de bal. Stegienka verovert de bal door een tackle van achteren. Salej verovert de bal door een tackle van achteren. Salej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masne_laće - Fnatic 2:0

48e minuut.
Anuszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bacusiewicz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Stegienka met een sublieme pass. Salej rent richting de bal. Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej rent richting de bal. Salej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman geeft de bal voor. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chałbiński rent richting de bal. Chałbiński passt de bal met de wreef. Salej rent richting de bal. Salej haalt uit met een fantastische trap. Giermkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masne_laće 46%, Fnatic 54%.
Masne_laće - Fnatic 2:0