Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arapady Skuter FC GRYF
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski speelt de bal door. Łoza is nu in balbezit. Łoza schiet op doel. Bystrowski probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

19e minuut.
Klungelig pakt Starosta de bal. Orliński rent richting de bal. Starosta met een sublieme pass. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arapady Skuter - FC GRYF 1:0

25e minuut.
Górak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hudysz met de inworp. Archacki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szalony rent richting de bal. Skrzynecki is nu in balbezit. Szalony schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szalony krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Archacki onderschept slim de pass. Górak is nu in balbezit. Łoza verovert de bal door een tackle van achteren. Archacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Archacki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gołąbek heeft problemen om de bal te vangen. Majerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gołąbek krijgt een gele kaart. Majerski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skrzynecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Majerski de bal. Majerski kopt de bal weg. Obara heeft problemen om de bal te vangen. Orliński is nu in balbezit. Orliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arapady Skuter 56%, FC GRYF 44%.
Arapady Skuter - FC GRYF 1:0

64e minuut.
Tokarzewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Górak met een snelle inworp. Kuziel rent richting de bal. Kuziel geeft een lange en hoge pass. Cegiełko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski geeft de bal voor. Daar is Laszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoza rent richting de bal. Łoza draait met de bal, schiet en ... Zdunek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Majerski probeert naar een medespeler te passen. Starosta is nu in balbezit. Orliński onderschept slim de pass. Orliński haalt uit met een fantastische trap. Tokarzewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arapady Skuter 48%, FC GRYF 52%.
Arapady Skuter - FC GRYF 1:0