Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Evolution Nakło FC GRYF
424 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Starosta kopt de bal weg. Łoza heeft problemen om de bal te vangen. Archacki is nu in balbezit. Łoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Żuberek verovert de bal door een tackle van achteren. Hudysz met een sublieme pass. Zárate rent richting de bal. Frari is nu in balbezit. Frari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Nakło - FC GRYF 1:0

7e minuut.
Tokarzewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Szalony de bal. Zárate onderschept slim de pass. Daar is Frari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Klytta is nu in balbezit. Klytta geeft een lange en hoge pass. Łoza rent richting de bal. Archacki is nu in balbezit. Archacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zárate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate onderschept slim de pass. Frari rent richting de bal. Frari schiet op doel. Cegiełko bokst de bal weg.

14e minuut.
Buvlil is nu in balbezit. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janus krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate onderschept slim de pass. Zárate passt de bal in één keer door. Frari rent richting de bal. Frari draait met de bal, schiet en ... Cegiełko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Nakło - FC GRYF 2:0

35e minuut.
Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frari de bal. Frari haalt uit met een fantastische trap. Cegiełko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Żuberek probeert naar een medespeler te passen. Frari rent richting de bal. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ... Frari probeert de bal aan de voet te houden. Cegiełko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evolution Nakło 32%, FC GRYF 68%.
Evolution Nakło - FC GRYF 2:0

49e minuut.
Żuberek met een sublieme pass. Araujo rent richting de bal. Araujo speelt de bal door. Zárate is nu in balbezit. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Nakło - FC GRYF 3:0

52e minuut.
Janus kopt de bal weg. Starosta is nu in balbezit. Starosta probeert naar een medespeler te passen. Frari heeft problemen om de bal te vangen. Frari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Nakło - FC GRYF 4:0

62e minuut.
Inworp. Araujo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... Penela geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate passt de bal met de wreef. Frari bereikt de bal nog maar net als eerste. Frari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Nakło - FC GRYF 5:0

69e minuut.
Archacki is nu in balbezit. Żuberek rent richting de bal. Żuberek speelt de bal door. Frari rent richting de bal. Frari haalt uit met een fantastische trap. Cegiełko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Cegiełko met een harde bal richting middenveld. Żuberek kopt de bal weg. Araujo met een sublieme pass. Frari rent richting de bal. Frari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hudysz onderschept slim de pass. Hudysz geeft een hoge lob. Kopaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Łoza is nu in balbezit. Łoza schiet op doel. Işınsu bokst de bal weg.

80e minuut.
Zárate speelt de bal door. Frari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarzewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Frari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zárate komt bij de bal en schiet. Cegiełko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Nakło - FC GRYF 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evolution Nakło 30%, FC GRYF 70%.
Evolution Nakło - FC GRYF 6:0