Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legia Warszawa Kudowscy Kuracjusze
433atak Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 30.7
very good Schieten average
average Passen average
weak Verdedigen weak


8e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kiziałek stond buitenspel. Zarosa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Doradca kopt de bal weg. Daar is Płomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płomiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Masternak geeft een hoge lob. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalashnikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalashnikov krijgt een gele kaart. Satyga raakt geblesseerd tijdens het duel. Masternak komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kiziałek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dzhingozov komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Ruicu trapt de bal weg. Masternak is nu in balbezit. Masternak probeert naar een medespeler te passen. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Masternak speelt de bal door. Satyga is nu in balbezit. Satyga speelt de bal door. Sarafov rent richting de bal. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sarafov onderschept slim de pass. Sarafov probeert naar een medespeler te passen. Satyga heeft problemen om de bal te vangen. Satyga draait met de bal, schiet en ... Capezzera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Kudowscy Kuracjusze 1:0

37e minuut.
Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov speelt de bal door. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga draait met de bal, schiet en ... Capezzera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Kudowscy Kuracjusze 2:0

38e minuut.
Satyga geeft een hoge lob. Sarafov is nu in balbezit. Kalashnikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalashnikov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga passt de bal in één keer door. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Capezzera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Kudowscy Kuracjusze 3:0

43e minuut.
Was rent richting de bal. Was geeft een lange en hoge pass. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Kudowscy Kuracjusze 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 36%, Kudowscy Kuracjusze 64%.
FC Legia Warszawa - Kudowscy Kuracjusze 4:0

57e minuut.
Vlerick geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Dzhingozov. Goede buitenspelval van de verdediging. Zarosa neemt vlug de vrije trap. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ruicu trapt de bal weg van het doel. Satyga kopt de bal weg. Sarafov rent richting de bal. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Capezzera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti geeft een lange en hoge pass. Sarafov rent richting de bal. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Kudowscy Kuracjusze 5:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Was met een snelle inworp. Masternak met een sublieme pass. Satyga is nu in balbezit. Satyga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Was speelt de bal door. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka speelt de bal door. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Abd-al-Mu`ti speelt de bal door. Was rent richting de bal. Was passt de bal zonder na te denken. Satyga rent richting de bal. Satyga draait met de bal, schiet en ... Capezzera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - Kudowscy Kuracjusze 6:0

90e minuut.
Abd-al-Mu`ti verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Mu`ti geeft een hoge lob. Satyga probeert de bal aan de voet te houden. Dzhingozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhingozov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 53%, Kudowscy Kuracjusze 47%.
FC Legia Warszawa - Kudowscy Kuracjusze 6:0