Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryzonie lublinek
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten waardeloos
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Szewczuk rent richting de bal. Živić onderschept slim de pass. Živić speelt de bal door. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Felice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Ebel met een snelle inworp. Biesik rent richting de bal. Biesik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Harasymiuk speelt de bal door. Živić is nu in balbezit. Živić geeft een lange en hoge pass. Spisz probeert wanhopig de bal te grijpen. Mały onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - lublinek 1:0

24e minuut.
Borubar draait met de bal, schiet en ... Kvartek kopt de bal weg. Daar is Atanasković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gryzonie - lublinek 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryzonie 53%, lublinek 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gryzonie - lublinek 1:1

56e minuut.
Anielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk speelt de bal door. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kvartek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebel met de inworp. Biesik rent richting de bal. Biesik geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - lublinek 1:2

68e minuut.
Felice is nu in balbezit. Felice passt de bal zonder na te denken. Atanasković is nu in balbezit. Biesik onderschept slim de pass. Biesik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gierczak probeert naar een medespeler te passen. Anielski is nu in balbezit. Borubar is nu in balbezit. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nowosiński rent richting de bal. Atanasković rent richting de bal. Atanasković geeft de bal voor. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mały geeft een lange en hoge pass. Felice kopt de bal weg. Klungelig pakt Nowosiński de bal. Atanasković onderschept slim de pass. Atanasković geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryzonie 45%, lublinek 55%.
Gryzonie - lublinek 1:2