Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Polona ZKPS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Nogalski onderschept slim de pass. Nogalski geeft de bal voor. Dymerski probeert de bal met de borst te controleren. Cupiał rent richting de bal. Cupiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - ZKPS 0:1

21e minuut.
Stań probeert naar een medespeler te passen. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejczak onderschept slim de pass. Kołodziejczak haalt uit met een fantastische trap. Olszówka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roma Polona - ZKPS 1:1

33e minuut.
Kordek geeft een lange en hoge pass. Masarczyk rent richting de bal. Stań maakt een afschuwelijke overtreding. Stań krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Stań rent richting de bal. Burzyński onderschept slim de pass. Kołodziejczak rent richting de bal. Kołodziejczak draait met de bal, schiet en ... Olszówka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - ZKPS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Polona 47%, ZKPS 53%.
Roma Polona - ZKPS 2:1

54e minuut.
Kordek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzechowiak met een snelle inworp. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nogalski passt de bal in één keer door. Pustułka probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roma Polona - ZKPS 2:2

75e minuut.
Lubosz probeert naar een medespeler te passen. Sałata rent richting de bal. Stań tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stań krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Grzechowiak geeft een lange en hoge pass. Chudzyński is nu in balbezit. Kopaniecki onderschept slim de pass. Cupiał rent richting de bal. Cupiał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Kazimierczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chudzyński heeft problemen om de bal te vangen. Chudzyński geeft een hoge lob. Lubosz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Polona 66%, ZKPS 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roma Polona - ZKPS 2:2