Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kudowscy Kuracjusze lublinek
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Daar is Gurtowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Płomiński probeert naar een medespeler te passen. Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór passt de bal met de wreef. Doradca rent richting de bal. Doradca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kudowscy Kuracjusze 41%, lublinek 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kudowscy Kuracjusze - lublinek 0:0

53e minuut.
Babiarz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajos met de inworp. Klungelig pakt Ebel de bal. Ebel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Biesik passt de bal met de wreef. Zarosa geeft een hoge lob. Mały probeert de bal aan de voet te houden. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca schiet op doel. Spisz bokst de bal weg.

66e minuut.
Piętaszek geeft een lange en hoge pass. Nowosiński heeft problemen om de bal te vangen. Płomiński rent richting de bal. Płomiński schiet op doel. Spisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Płomiński passt de bal in één keer door. Doradca is nu in balbezit. Gurtowski is nu in balbezit. Doradca verovert de bal door een tackle van achteren. Doradca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Babiarz probeert naar een medespeler te passen. Dowbór met een sublieme pass. Doradca is nu in balbezit. Doradca haalt uit met een fantastische trap. Płomiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kudowscy Kuracjusze 49%, lublinek 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kudowscy Kuracjusze - lublinek 0:0