Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Polona FC ToriF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 14.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Lubosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brończyk rent richting de bal. Stań tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brończyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzyński onderschept slim de pass. Chudzyński passt de bal met de wreef. Kołodziejczak rent richting de bal. Kołodziejczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Przybyś is nu in balbezit. Stań verovert de bal door een tackle van achteren. Brończyk is nu in balbezit. Stań rent richting de bal. Stań haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pustułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustułka geeft de bal voor. Kołodziejczak controleert de bal met de borst. Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Stań schiet op doel. Zientara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Polona 26%, FC ToriF 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roma Polona - FC ToriF 0:0

47e minuut.
Kukuła rent richting de bal. Pustułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła onderschept slim de pass. Kukuła schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek geeft een lange en hoge pass. Paal!

59e minuut.
Daar is Brończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brończyk passt de bal zonder na te denken. Pustułka is nu in balbezit. Kukuła is nu in balbezit. Kukuła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Polona - FC ToriF 0:1

62e minuut.
Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejczak is nu in balbezit. Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejczak draait met de bal, schiet en ... Zientara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kołodziejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stań rent richting de bal. Sobczak onderschept slim de pass. Kołodziejczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kołodziejczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chudzyński speelt de bal door. Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassian rent richting de bal. Kołodziejczak onderschept slim de pass. Kołodziejczak schiet op doel. Zientara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roma Polona - FC ToriF 1:1

84e minuut.
Przybyś is nu in balbezit. Przybyś met een sublieme pass. Kwak rent richting de bal. Kukuła verovert de bal door een tackle van achteren. Kukuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Brończyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jadziński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Polona 48%, FC ToriF 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roma Polona - FC ToriF 1:1