Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKPS FC ToriF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 14
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Olszówka probeert naar een medespeler te passen. Nogalski kopt de bal weg. Daar is Wójciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC ToriF 1:0

16e minuut.
Cupiał onderschept slim de pass. Cupiał probeert naar een medespeler te passen. Kędziorski met een sublieme pass. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał haalt uit met een fantastische trap. Zientara bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Przybyś onderschept slim de pass. Nogalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kluczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kluczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKPS - FC ToriF 1:1

41e minuut.
Burzyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocieczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przybyś is nu in balbezit. Przybyś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mruczek geeft een hoge lob. Burzyński kopt de bal weg. Nogalski rent richting de bal. Przybyś rent richting de bal. Przybyś haalt uit met een fantastische trap. Olszówka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKPS 48%, FC ToriF 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKPS - FC ToriF 1:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzechowiak met de inworp. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ambroszkiewicz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wójciak rent richting de bal. Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaniecki passt de bal in één keer door. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKPS - FC ToriF 2:1

72e minuut.
Brzóska geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzechowiak met de inworp. Daar is Cupiał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cupiał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wójciak probeert naar een medespeler te passen. Burzyński rent richting de bal. Przybyś met een sublieme pass. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Sałata onderschept slim de pass. Przybyś rent richting de bal. Kluczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś is nu in balbezit. Przybyś haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKPS 29%, FC ToriF 71%.
ZKPS - FC ToriF 2:1