Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biesiekierz Roma Polona
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


21e minuut.
Jedliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chudzyński is nu in balbezit. Chudzyński passt de bal zonder na te denken. Stań rent richting de bal. Stań draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biesiekierz - Roma Polona 0:1

27e minuut.
Bojas rent richting de bal. Chudzyński is nu in balbezit. Bojas verovert de bal door een tackle van achteren. Bojas haalt uit met een fantastische trap. Przybysz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kwak rent richting de bal. Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Stań probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejczak rent richting de bal. Kołodziejczak haalt uit met een fantastische trap. Hangiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biesiekierz 48%, Roma Polona 52%.
FC Biesiekierz - Roma Polona 0:1

49e minuut.
Bieniusiewicz rent richting de bal. Lubosz verovert de bal door een tackle van achteren. Lubosz speelt de bal door. Stań heeft problemen om de bal te vangen. Stań schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Szerszeń rent richting de bal. Szerszeń met een sublieme pass. Lubosz probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejczak is nu in balbezit. Kołodziejczak schiet op doel. Paal! Hangiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kordek is nu in balbezit. Kwak rent richting de bal. Romaniuk is nu in balbezit. Bojas rent richting de bal. Bojas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stań kopt de bal weg. Szerszeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszeń met een sublieme pass. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biesiekierz 63%, Roma Polona 37%.
FC Biesiekierz - Roma Polona 0:1