Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryzonie FC ToriF
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 13.2
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Wcisło probeert naar een medespeler te passen. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski geeft een lange en hoge pass. Wcisło rent richting de bal. Wcisło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Klungelig pakt Wójciak de bal. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło passt de bal met de wreef. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Wcisło passt de bal met de wreef. Świężawski rent richting de bal. Kassian verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasković onderschept slim de pass. Atanasković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC ToriF 1:0

14e minuut.
Anielski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

26e minuut.
Klungelig pakt Harasymiuk de bal. Sobczak rent richting de bal. Sobczak probeert naar een medespeler te passen. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Harasymiuk onderschept slim de pass. Živić geeft een lange en hoge pass. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC ToriF 2:0

32e minuut.
Klungelig pakt Kassian de bal. Kassian kopt de bal weg. Kędziorski heeft problemen om de bal te vangen. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Świężawski rent richting de bal. Wcisło is nu in balbezit. Świężawski rent richting de bal. Świężawski schiet op doel. Kassian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryzonie 20%, FC ToriF 80%.
Gryzonie - FC ToriF 2:0

49e minuut.
Daar is Harasymiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasymiuk kopt de bal weg. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Kassian de bal. Wcisło is nu in balbezit. Kassian legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wcisło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wcisło neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC ToriF 3:0

58e minuut.
Szyszka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małosolny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wcisło rent richting de bal. Wcisło geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Świężawski rent richting de bal. Świężawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC ToriF 4:0

71e minuut.
Kędziorski rent richting de bal. Sobczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harasymiuk. Harasymiuk krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kassian geeft een hoge lob. Inworp. Małosolny met een snelle inworp. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Brzóska is nu in balbezit. Brzóska geeft de bal voor. Klungelig pakt Świężawski de bal. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło schiet op doel. Zientara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zientara probeert naar een medespeler te passen. Mruczek heeft problemen om de bal te vangen. Atanasković speelt de bal door. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - FC ToriF 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryzonie 30%, FC ToriF 70%.
Gryzonie - FC ToriF 5:0