Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legia Warszawa ZKPS
433atak Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 16.2
goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Masternak met een snelle inworp. Abd-al-Mu`ti geeft een lange en hoge pass. Kiziałek kopt de bal weg. Thabet is nu in balbezit. Thabet haalt uit met een fantastische trap. Olszówka bokst de bal weg. Klungelig pakt Nogalski de bal. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet draait met de bal, schiet en ... Olszówka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bukowiecki rent richting de bal. Masternak heeft problemen om de bal te vangen. Masternak speelt de bal door. Thabet rent richting de bal. Thabet draait met de bal, schiet en ... Olszówka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuryło heeft problemen om de bal te vangen. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - ZKPS 1:0

14e minuut.
Sarafov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafov geeft een lange en hoge pass. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. Olszówka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - ZKPS 2:0

17e minuut.
Thabet geeft een lange en hoge pass. Kuryło heeft problemen om de bal te vangen. Bukowiecki is nu in balbezit. Bukowiecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Burzyński de bal onder controle te krijgen. Olszówka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - ZKPS 3:0

20e minuut.
Bukowiecki draait met de bal, schiet en ... Kuryło heeft problemen om de bal te vangen. Thabet is nu in balbezit. Thabet draait met de bal, schiet en ... Olszówka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - ZKPS 4:0

22e minuut.
Urbina rent richting de bal. Urbina geeft een hoge lob. Kiziałek speelt de bal door. Thabet rent richting de bal. Thabet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bukowiecki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Masternak geeft een lange en hoge pass. Bukowiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiziałek met een sublieme pass. Thabet is nu in balbezit. Thabet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Burzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pochwała is nu in balbezit. Masternak onderschept slim de pass. Masternak passt de bal in één keer door. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - ZKPS 5:0

44e minuut.
Abd-al-Mu`ti geeft een hoge lob. Masarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek geeft de bal voor. Burzyński kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 30%, ZKPS 70%.
FC Legia Warszawa - ZKPS 5:0

46e minuut.
Burzyński geeft een lange en hoge pass. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov probeert naar een medespeler te passen. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki begaat een overtreding. Masternak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopaniecki met een sublieme pass. Abd-al-Mu`ti wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarafov met de inworp. Masternak heeft problemen om de bal te vangen. Masternak geeft de bal voor. Nogalski probeert de bal aan de voet te houden. Olszówka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Urbina onderschept slim de pass. Urbina geeft een lange en hoge pass. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet passt de bal zonder na te denken. Burzyński heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti geeft de bal voor. Bukowiecki kopt de bal weg. Thabet is nu in balbezit. Thabet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Masternak met een sublieme pass. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek passt de bal zonder na te denken. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - ZKPS 6:0

67e minuut.
Sarafov geeft een hoge lob. Bukowiecki kopt de bal weg. Thabet is nu in balbezit. Thabet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - ZKPS 7:0

75e minuut.
Grzechowiak rent richting de bal. Masternak verovert de bal door een tackle van achteren. Masternak probeert naar een medespeler te passen. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 24%, ZKPS 76%.
FC Legia Warszawa - ZKPS 7:0