Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryzonie Roma Polona
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło rent richting de bal. Kwak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwak krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Inworp. Živić met een snelle inworp. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło draait met de bal, schiet en ... Świężawski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bielat probeert de bal met de borst te controleren. Živić onderschept slim de pass. Živić geeft een lange en hoge pass. Świężawski rent richting de bal. Świężawski schiet op doel. Przybysz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Małosolny passt de bal zonder na te denken. Kwak rent richting de bal. Harasymiuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harasymiuk krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kazimierczak kopt de bal weg. Daar is Wcisło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wcisło passt de bal in één keer door. Świężawski rent richting de bal. Świężawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Atanasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasković geeft een lange en hoge pass. Daar is Bielat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świężawski rent richting de bal. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryzonie - Roma Polona 1:0

40e minuut.
Živić met een sublieme pass. Klungelig pakt Wcisło de bal. Wcisło probeert naar een medespeler te passen. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chudzyński geeft een lange en hoge pass. Moronta rent richting de bal. Kołodziejczak onderschept slim de pass. Kołodziejczak draait met de bal, schiet en ... Mee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gryzonie - Roma Polona 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryzonie 28%, Roma Polona 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gryzonie - Roma Polona 1:1

51e minuut.
Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski probeert naar een medespeler te passen. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło rent richting de bal. Wcisło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryzonie 36%, Roma Polona 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gryzonie - Roma Polona 1:1