Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kudowscy Kuracjusze FC ToriF
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 13.3
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Daar is Ocieczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocieczek geeft een lange en hoge pass. Capezzera probeert naar een medespeler te passen. Doradca rent richting de bal. Doradca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC ToriF 1:0

7e minuut.
Ciemny is nu in balbezit. Wójciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciemny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zarosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Doradca rent richting de bal. Doradca schiet op doel. Zientara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC ToriF 2:0

10e minuut.
Dembek kopt de bal weg. Daar is Wójciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciemny met een sublieme pass. Doradca rent richting de bal. Doradca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Zarosa rent richting de bal. Zarosa passt de bal zonder na te denken. Grajdoł rent richting de bal. Grajdoł haalt uit met een fantastische trap. Zientara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC ToriF 3:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piętaszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kędziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca onderschept slim de pass. Doradca geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dowbór zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grajdoł is nu in balbezit. Grajdoł geeft de bal voor. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemny verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemny passt de bal zonder na te denken. Doradca is nu in balbezit. Doradca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kruszka geeft een hoge lob. Grajdoł kopt de bal weg. Brzóska heeft problemen om de bal te vangen. Doradca rent richting de bal. Doradca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kudowscy Kuracjusze 32%, FC ToriF 68%.
Kudowscy Kuracjusze - FC ToriF 3:0

49e minuut.
Ciemny met een sublieme pass. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek speelt de bal door. Grajdoł is nu in balbezit. Grajdoł schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sobczak rent richting de bal. Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa passt de bal zonder na te denken. Ciemny heeft problemen om de bal te vangen. Ciemny passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sobczak is nu in balbezit. Ciemny verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemny passt de bal zonder na te denken. Grajdoł rent richting de bal. Grajdoł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC ToriF 4:0

83e minuut.
Babiarz met een snelle inworp. Zarosa probeert de bal met de borst te controleren. Zarosa geeft een hoge lob. Doradca rent richting de bal. Doradca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kudowscy Kuracjusze - FC ToriF 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kudowscy Kuracjusze 27%, FC ToriF 73%.
Kudowscy Kuracjusze - FC ToriF 5:0