Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS WOLA wariaci_z_bukowa
Normal Tactiek 442-433
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Buryán probeert naar een medespeler te passen. Dobre rent richting de bal. Palewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Palewicz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Grzywna geeft een hoge lob. Inworp. Buryán met de inworp. Malvić is nu in balbezit. Malvić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wrzesień geeft de bal voor. Dobre rent richting de bal. Met opzet legt Palewicz zijn tegenspeler op de grond. Dobre moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dobre kan niet meer verder spelen. Baszczyński komt het veld opgelopen. Vera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Darniak is nu in balbezit. Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Darniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarcz begaat een overtreding. Darniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Darniak met een snel genomen vrije trap. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryán maakt een afschuwelijke overtreding. Buryán krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Lamperski onderschept slim de pass. Lamperski passt de bal zonder na te denken. Buryán rent richting de bal. Buryán draait met de bal, schiet en ... Daar is Burza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilipiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Charciarek speelt de bal door. Daar is Darniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darniak probeert naar een medespeler te passen. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan geeft de bal voor. Nilipiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Taczkowski is nu in balbezit. Obrejan onderschept slim de pass. Obrejan met een sublieme pass. Malvić is nu in balbezit. Malvić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS WOLA - wariaci_z_bukowa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS WOLA 70%, wariaci_z_bukowa 30%.
KS WOLA - wariaci_z_bukowa 0:1

48e minuut.
Obrejan met een sublieme pass. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski passt de bal zonder na te denken. Wrzesień is nu in balbezit. Wrzesień passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Charciarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Malvić de bal. Malvić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Burza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obrejan met de inworp. Schwarcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarcz haalt uit met een fantastische trap. Nilipiuk bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schwarcz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grzywna kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Charciarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Charciarek geeft een lange en hoge pass. Beltrame is nu in balbezit. Palewicz is nu in balbezit. Palewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Schwarcz rent richting de bal. Schwarcz probeert naar een medespeler te passen. Malvić is nu in balbezit. Malvić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS WOLA - wariaci_z_bukowa 0:2

73e minuut.
Wrzesień rent richting de bal. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Malvić de bal. Malvić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Baszczyński probeert naar een medespeler te passen. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan passt de bal in één keer door. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Darniak de bal. Charciarek is nu in balbezit. Schwarcz onderschept slim de pass. Lamperski rent richting de bal. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Włudarczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baszczyński met een snelle inworp. Klungelig pakt Buryán de bal. Buryán geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS WOLA - wariaci_z_bukowa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS WOLA 71%, wariaci_z_bukowa 29%.
KS WOLA - wariaci_z_bukowa 0:3