Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wariaci_z_bukowa KS WOLA
442-433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Tymejczyk kopt de bal weg. Daar is Beltrame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wariaci_z_bukowa - KS WOLA 0:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buryán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobre rent richting de bal. Dobre geeft een hoge lob. Burza kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wariaci_z_bukowa - KS WOLA 1:1

37e minuut.
Buryán is nu in balbezit. Buryán geeft een hoge lob. Burza onderschept slim de pass. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski haalt uit met een fantastische trap. Nilipiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Wrzesień de bal. Buryán rent richting de bal. Buryán speelt de bal door. Malvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvić haalt uit met een fantastische trap. Nilipiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wariaci_z_bukowa 31%, KS WOLA 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wariaci_z_bukowa - KS WOLA 1:1

66e minuut.
Dobre onderschept slim de pass. Dobre met een sublieme pass. Lamperski rent richting de bal. Lamperski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grzywna de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buryán neemt de hoekschop. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobre probeert naar een medespeler te passen. Malvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvić schiet op doel. Nilipiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wariaci_z_bukowa - KS WOLA 2:1

82e minuut.
Burza geeft een hoge lob. Buryán is nu in balbezit. Buryán passt de bal in één keer door. Malvić rent richting de bal. Malvić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wariaci_z_bukowa - KS WOLA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wariaci_z_bukowa 35%, KS WOLA 65%.
wariaci_z_bukowa - KS WOLA 3:1