Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NDM TEAM Lukbyk
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Kardynał met een sublieme pass. Seniw is nu in balbezit. Seniw passt de bal met de wreef. Soporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Soporek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kułyk geeft een hoge lob. Inworp. Boski met de inworp. Kardynał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardynał geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Cieślik is nu in balbezit. Sutryk is nu in balbezit. Cieślik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cieślik krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Cieślik geeft de bal voor. Inworp. Ciemski met een snelle inworp. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk passt de bal in één keer door. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kusz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pamuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutryk heeft problemen om de bal te vangen. Sutryk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NDM TEAM 45%, Lukbyk 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NDM TEAM - Lukbyk 0:0

63e minuut.
Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski geeft een hoge lob. Szczotka is nu in balbezit. Soporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Soporek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Goździkowy de bal onder controle te krijgen. Kułyk met een sublieme pass. Sutryk rent richting de bal. Szarynski rent richting de bal. Szarynski draait met de bal, schiet en ... Bębenek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NDM TEAM - Lukbyk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NDM TEAM 48%, Lukbyk 52%.
NDM TEAM - Lukbyk 1:0