Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS WOLA Lidersi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Arent verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke passt de bal met de wreef. Bukowski is nu in balbezit. Bukowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pach rent richting de bal. Palewicz is nu in balbezit. Palewicz probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Wrzesień onderschept slim de pass. Wrzesień speelt de bal door. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski schiet op doel. Hempel probeert de bal aan de voet te houden. Delura bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS WOLA 64%, Lidersi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS WOLA - Lidersi 0:0

48e minuut.
Konka geeft een hoge lob. Inworp. Gromada met de inworp. Palewicz rent richting de bal. Palewicz haalt uit met een fantastische trap. Delura bokst de bal weg.

51e minuut.
Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień geeft de bal voor. Hempel probeert de bal aan de voet te houden. Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wcześniak is nu in balbezit. Palewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palewicz met een sublieme pass. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcześniak verovert de bal door een tackle van achteren. Wcześniak passt de bal met de wreef. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Wcześniak geeft de bal voor. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Konka krijgt een gele kaart. Gromada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wrzesień zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS WOLA - Lidersi 1:0

85e minuut.
Wrzesień rent richting de bal. Wcześniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bukowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS WOLA 55%, Lidersi 45%.
KS WOLA - Lidersi 1:0