Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lidersi wariaci_z_bukowa
Normal Tactiek 442-433
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
14.7 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Kubień geeft de bal voor. Daar is Dagga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagga geeft een lange en hoge pass. Malvić is nu in balbezit. Malvić schiet op doel. Delura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Chwietkiewicz is nu in balbezit. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan met een sublieme pass. Malvić rent richting de bal. Malvić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lidersi 59%, wariaci_z_bukowa 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lidersi - wariaci_z_bukowa 0:0

50e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcześniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obrejan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obrejan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buryán kopt de bal weg. Wcześniak is nu in balbezit. Malvić onderschept slim de pass. Malvić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Chwietkiewicz rent richting de bal. Pach is nu in balbezit. Dobre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobre krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Hempel onderschept slim de pass. Hempel geeft een lange en hoge pass. Dobre kopt de bal weg. Buryán is nu in balbezit. Buryán geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Malvić passt de bal zonder na te denken. Obrejan speelt de bal door. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski draait met de bal, schiet en ... Delura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lidersi - wariaci_z_bukowa 0:1

64e minuut.
Lamperski draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Delura trapt de bal weg. Malvić heeft problemen om de bal te vangen. Malvić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Buryán heeft problemen om de bal te vangen. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Buryán begaat een overtreding. Chwietkiewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chwietkiewicz kan niet meer verder spelen. Arent komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Arent passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Malvić de bal. Pach bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvić is nu in balbezit. Malvić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Niciński met een harde bal richting middenveld. Obrejan kopt de bal weg. Malvić heeft problemen om de bal te vangen. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lidersi 72%, wariaci_z_bukowa 28%.
Lidersi - wariaci_z_bukowa 0:1