Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DELIKATESY ALFA Lukbyk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Kurmanowski geeft een hoge lob. Inworp. Zachwieja met een snelle inworp. Pacocha rent richting de bal. Pacocha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Kardynał kopt de bal weg. Wahadło rent richting de bal. Soporek onderschept slim de pass. Soporek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DELIKATESY ALFA - Lukbyk 0:1

19e minuut.
Cieślik met een snelle inworp. Miodopolski geeft een lange en hoge pass. Stachowiak kopt de bal weg. Soporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Soporek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zachwieja verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boski met een snelle inworp. Kardynał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardynał geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Maurer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maurer zijn tegenspeler op de grond. Maurer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pacocha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pacocha kan niet meer verder spelen. Czeszek komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Paleszewiecki met een harde bal richting middenveld. Daar is Zachwieja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachwieja geeft de bal voor. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cieślik rent richting de bal. Basałaj is nu in balbezit. Basałaj passt de bal zonder na te denken. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tyma geeft een lange en hoge pass. Kardynał kopt de bal weg. Soporek rent richting de bal. Soporek schiet op doel. Paleszewiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zachwieja passt de bal in één keer door. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski geeft de bal voor. Soporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Soporek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paleszewiecki trapt de bal weg. Boski is nu in balbezit. Boski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DELIKATESY ALFA 54%, Lukbyk 46%.
DELIKATESY ALFA - Lukbyk 0:1

57e minuut.
Gardynik onderschept slim de pass. Gardynik probeert naar een medespeler te passen. Soporek is nu in balbezit. Kardynał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardynał schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Brunat geeft een lange en hoge pass. Czeszek kopt de bal weg. Andruchów probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DELIKATESY ALFA - Lukbyk 1:1

61e minuut.
Boski rent richting de bal. Czeszek verovert de bal door een tackle van achteren. Czeszek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Spodzieja de bal. Spodzieja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bożałek kopt de bal weg. Kardynał is nu in balbezit. Kardynał probeert naar een medespeler te passen. Soporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Soporek draait met de bal, schiet en ... Paleszewiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasol is nu in balbezit. Sasol probeert naar een medespeler te passen. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cieślik is nu in balbezit. Spodzieja verovert de bal door een tackle van achteren. Spodzieja passt de bal met de wreef. Basałaj heeft problemen om de bal te vangen. Basałaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cieślik bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj onderschept slim de pass. Basałaj probeert naar een medespeler te passen. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DELIKATESY ALFA - Lukbyk 2:1

76e minuut.
Basałaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuźniak komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak met een sublieme pass. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap. Bębenek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Boski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stachowiak rent richting de bal. Kardynał schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stachowiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

90e minuut.
Kardynał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardynał speelt de bal door. Soporek is nu in balbezit. Soporek schiet op doel. Paleszewiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DELIKATESY ALFA - Lukbyk 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DELIKATESY ALFA 57%, Lukbyk 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DELIKATESY ALFA - Lukbyk 2:2