Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DELIKATESY ALFA Lidersi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Klungelig pakt Bystrowski de bal. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke speelt de bal door. Bukowski rent richting de bal. Bukowski haalt uit met een fantastische trap. Paleszewiecki bokst de bal weg.

25e minuut.
Tyma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubień zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korwin-Mikke heeft problemen om de bal te vangen. Korwin-Mikke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Wcześniak rent richting de bal. Wcześniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bukowski de bal. Sasol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Sasol probeert naar een medespeler te passen. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke passt de bal zonder na te denken. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DELIKATESY ALFA - Lidersi 0:1

38e minuut.
Sasol geeft een hoge lob. Bukowski is nu in balbezit. Stachowiak maakt een afschuwelijke overtreding. Stachowiak krijgt een gele kaart. Bukowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DELIKATESY ALFA 59%, Lidersi 41%.
DELIKATESY ALFA - Lidersi 0:1

51e minuut.
Bukowski rent richting de bal. Tyma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bukowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Chwietkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wahadło kopt de bal weg. Zachwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke haalt uit met een fantastische trap. Paleszewiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahadło onderschept slim de pass. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke schiet op doel. Bukowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Pach geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rylik met een snelle inworp. Kaczmarczyk is nu in balbezit. Kaczmarczyk geeft de bal voor. Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke onderschept slim de pass. Korwin-Mikke schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bukowski de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DELIKATESY ALFA 59%, Lidersi 41%.
DELIKATESY ALFA - Lidersi 0:1