Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lidersi DELIKATESY ALFA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zachwieja passt de bal in één keer door. Konka rent richting de bal. Spodzieja onderschept slim de pass. Basałaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lidersi - DELIKATESY ALFA 0:1

11e minuut.
Stachowiak onderschept slim de pass. Wcześniak verovert de bal door een tackle van achteren. Zachwieja is nu in balbezit. Wcześniak onderschept slim de pass. Wcześniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bukowski rent richting de bal. Zachwieja rent richting de bal. Bukowski is nu in balbezit. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pach bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basałaj. Basałaj krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bożałek geeft een lange en hoge pass. Hempel kopt de bal weg. Wcześniak rent richting de bal. Basałaj rent richting de bal. Basałaj schiet op doel. Winiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja schiet op doel. Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Chwietkiewicz is nu in balbezit. Sasol is nu in balbezit. Sasol probeert naar een medespeler te passen. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lidersi 59%, DELIKATESY ALFA 41%.
Lidersi - DELIKATESY ALFA 0:1

47e minuut.
Bystrowski met een snelle inworp. Korwin-Mikke speelt de bal door. Wcześniak rent richting de bal. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Paleszewiecki trapt de bal weg van het doel. Basałaj kopt de bal weg. Konka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Chwietkiewicz rent richting de bal. Sasol onderschept slim de pass. Sasol geeft een lange en hoge pass. Spodzieja springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lidersi - DELIKATESY ALFA 0:2

79e minuut.
Klungelig pakt Basałaj de bal. Basałaj speelt de bal door. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Niciński de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Winiecki niet meer kan verder spelen. Delura komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lidersi 43%, DELIKATESY ALFA 57%.
Lidersi - DELIKATESY ALFA 0:2