Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukbyk KS WOLA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 13.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Kardynał passt de bal met de wreef. Soporek rent richting de bal. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardynał is nu in balbezit. Kardynał haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gardynik rent richting de bal. Kardynał rent richting de bal. Kardynał passt de bal in één keer door. Soporek is nu in balbezit. Soporek schiet op doel. Nilipiuk bokst de bal weg.

26e minuut.
Soporek passt de bal zonder na te denken. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik met een sublieme pass. Kardynał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardynał haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Gardynik de bal. Gardynik geeft een hoge lob. Darniak probeert de bal aan de voet te houden. Kardynał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardynał haalt uit met een fantastische trap. Nilipiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Darniak rent richting de bal. Gardynik onderschept slim de pass. Gardynik geeft een hoge lob. Kardynał rent richting de bal. Kardynał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tymejczyk met een snelle inworp. Kardynał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardynał passt de bal zonder na te denken. Soporek is nu in balbezit. Soporek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Palewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kusz is nu in balbezit. Palewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Palewicz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taczkowski met een snelle inworp. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palewicz onderschept slim de pass. Palewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukbyk 42%, KS WOLA 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukbyk - KS WOLA 0:0

67e minuut.
Tymejczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Charciarek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kurmanowski rent richting de bal. Charciarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Charciarek passt de bal met de wreef. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Charciarek is nu in balbezit. Charciarek passt de bal in één keer door. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukbyk 59%, KS WOLA 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukbyk - KS WOLA 0:0