Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NDM TEAM wariaci_z_bukowa
Normal Tactiek 442-433
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Grzonkowski rent richting de bal. Dagga onderschept slim de pass. Dagga speelt de bal door. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Buryán zijn tegenspeler op de grond. Szarynski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walczuk met een snel genomen vrije trap. Beltrame kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski passt de bal met de wreef. Buryán bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvić is nu in balbezit. Malvić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Dobre de bal. Buryán rent richting de bal. Buryán schiet op doel. Lamperski rent richting de bal. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NDM TEAM 68%, wariaci_z_bukowa 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NDM TEAM - wariaci_z_bukowa 0:0

60e minuut.
Dagga geeft een lange en hoge pass. Schwarcz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szczotka de bal onder controle te krijgen. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NDM TEAM - wariaci_z_bukowa 0:1

68e minuut.
Goździkowy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seniw. Lamperski raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobre wilt de vrije trap nemen. Ostocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Buryán rent richting de bal. Buryán geeft een lange en hoge pass. Malvić is nu in balbezit. Malvić schiet op doel. Ostocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Malvić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fyseros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NDM TEAM 65%, wariaci_z_bukowa 35%.
NDM TEAM - wariaci_z_bukowa 0:1